Ψωνίζει από Αργεντινή για τον αντί-Άμπραχαμ ο Μουρίνιο

Ψωνίζει από Αργεντινή για τον αντί-Άμπραχαμ ο Μουρίνιο

Η Ρόμα κινείται για να δυναμώσει την επιθετική της γραμμή μετά και τον τραυματοισμό του Άμπραχαμ, με τον Μουρίνιο να έχει στο Νο.1 της λίστας του διεθνή Αργεντινό επιθετικό.

Η σεζόν στη Ρόμα ολοκληρώθηκε με μια… πικρή γεύση καθώς η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League, προηγήθηκε μάλιστα, αλλά δεν κατάφερε τελικά να κατακτήσει το τρόπαιο από την εφτάψυχη Σεβίλλη.

Ο Μουρίνιο κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στη Ρώμη και ως εκ τούτου κοιτάζει την επόμενη μέρα της ομάδας του. Ο τραυματισμός του Άμπραχαμ που θα τον αφήσει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης, αλλά και η ανάγκη περισσότερων ποιοτικών λύσεων στην γραμμή κρούσης της Ρόμα, κάνει τον Πορτογάλο τεχνικό να ψάχνει για επιθετικό πρώτης γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Ψάχνει τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα από την Αργεντινή και το TYCSports, ο… εκλεκτός του Μουρίνιο είναι ο Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός ανήκει στην Παρί σεν Ζερμέν, αλλά φέτος αγωνίστηκε στην Γαλατάσαραϊ, έχοντας μια εξαιρετικά παραγωγική σεζόν με 22 γκολ και 7 ασίστ σε 24 ματς, οδηγώντας την τουρκική ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ικάρντι κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στην Ιταλία. Εκεί άλλωστε έκανε πολύ μεγάλη καριέρα από το 2012 μέχρι και το 2019 με τις φανέλες της Σαμπντόρια και της Ίντερ, σκοράροντας συνολικά 121 γκολ σε 219 παιχνίδια στην Serie A.

To συμβόλαιο του 30χρονου επιθετικού λήγει το 2024, αλλά οι διοικήσεις Παρί και Ρόμα έχουν πολύ καλές σχέσεις και θα βρεθεί εύκολα η χρυσή τομή, με τον Ικάρντι να τον περιμένει στην Αιώνια Πόλη ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη τριετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ