Ο Ντι Μαρία είπε αντίο στην Γιουβέντους: «Έδωσα τα πάντα» (pic)

Ο Ντι Μαρία είπε αντίο στην Γιουβέντους: «Έδωσα τα πάντα» (pic)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποχωρεί από τη Γιουβέντους και μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησε τη «μεγάλη κυρία».

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Άνχελ Ντι Μαρία στη Γιουβέντους. Ο Αργεντινός αποχωρεί από τους «μπιανκονέρ» ύστερα από έναν χρόνο παρουσίας, σε μια συνεργασία που δεν κύλησε όπως θα περίμενε καμία από τις δύο πλευρές.

Με τη φανέλα της «μεγάλης κυρίας» ο Ντι Μαρία πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις και πέτυχε 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, αποχαιρετώντας έτσι τη Γιούβε με μια «πικρία», μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Διαβάστε επίσης: Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, το «εσωτερικό επιτελείο» υποστήριξης, ο ρόλος του Ιμπαγάσα και ο Φουστέρ

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Έφτασα στο τέλος μίας δύσκολης και περίπλοκης διαδρομής. Φεύγω με την ηρεμία κάποιου που έδωσε τα πάντα για να βοηθήσει τον σύλλογο να συνεχίσει να κερδίζει τίτλους, αλλά δεν ήταν δυνατό.

Φεύγω με την πικρή γεύση ότι δεν τα κατάφερα, αλλά με την ευτυχία να φέρω μαζί μου πολλούς φίλους από αυτό το υπέροχο αποδυτήριο στο οποίο ήμουν μέρος. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τη στοργή που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, ένιωθα πάντα σαν στο σπίτι μου.

Ένα μεγάλο χαιρετώ όλους τους παίκτες της Γιουβέντους για την καθημερινή τους στοργή. Μια μεγάλη αγκαλιά. Σας κουβαλάω στην καρδιά μου».

Πιθανότερος προορισμός του Αργεντινού μοιάζει να είναι η πρώτη του ομάδα στην Ευρώπη, η Μπενφίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ