Συνεχίζει στον πάγκο της Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Συνεχίζει στον πάγκο της Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Ο Μασθμιλιάνο Αλέγκρι θα είναι και την επόμενη σεζόν προπονητής της Γιουβέντους, όπως αποκάλυψε ο εκτελεστικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Μαουρίτσιο Σκαναβίνο.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουβέντους Μαουρίτσιο Σκαναβίνο, επιβεβαίωσε σήμερα (7/6) ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα συνεχίσει ως προπονητής της ομάδας του Τορίνο. «Ο Αλέγκρι δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Έχουμε μια συνολική συζήτηση μαζί του για όλα τα μελλοντικά σενάρια, από την αγορά, το αθλητικό κομμάτι μέχρι την οικονομική εικόνα του συλλόγου. Πάντα είχαμε καθημερινές συναντήσεις και επαφές», δήλωσε στο Sky Sports Ιταλίας.

«Αυτούς τους μήνες που περάσαμε μαζί αυτή την καταιγίδα, η σχέση μας εδραιώθηκε πολύ γρήγορα. Υπήρξαν στιγμές συζήτησης, ακόμη και έντονες σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά με αυτοκριτική και εποικοδομητική κριτική, πάντα με την επιθυμία να κάνουμε το καλύτερο για οι παίκτες», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Ο «δεν με βυθίζει ούτε ο Τιτανικός», Χοσέ Μπορδαλάς, έσωσε την Λεβάντε με… 64 πάσες

Η αποχώρηση του μεγάλου υποστηρικτή του, Αντρέα Ανιέλι και η συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου πυροδότησε τις φήμες για πιθανή αλλαγή προπονητή.

Με συμβόλαιο μέχρι το 2025, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος επικρίθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν για το παιχνίδι της ομάδας του, η οποία θα είχε τερματίσει στην πρώτη τετράδα αν δεν είχε τιμωρηθεί με 10 βαθμούς, θα συνεχίσει να καθοδηγεί τους «Μπιανκονέρι».

Την επόμενη σεζόν, εν αναμονή μιας πιθανής κύρωσης από την UEFA που θα την εμποδίσει να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Γιουβέντους θα συμμετάσχει στο Conference League έχοντας τερματίσει στην έβδομη θέση του πίνακα της Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ