Λαουτάρο: «Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου»

Λαουτάρο: «Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου»

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες μίλησε για τον τελικό του Champions League, αλλά και για τη δική του φετινή σεζόν.

Ο επιθετικός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, ευελπιστεί να ολοκληρώσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει τον τέταρτο τίτλο Champions League στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (10/6) απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη φανέλα της Αργεντινής.

Ο 25χρονος επιθετικός τόνισε πως έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που είχε κατά τη διάρκεια μιας μακράς σεζόν και ανυπομονεί να ολοκληρώσει μια ονειρεμένη χρονιά. «Έχω τα ίδια συναισθήματα όπως είχα και πριν απ’ τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μόνο η φανέλα έχει αλλάξει», είπε ο Μαρτίνες στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (9/6) και πρόσθεσε:

«Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί αγώνες στον κόσμο του ποδοσφαίρου κι όλοι οι παίκτες θέλουν να τους παίξουν. Τα συναισθήματα είναι ίδια και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το παιχνίδι που πρέπει. Φτάσαμε εδώ χάρις στην σκληρή δουλειά. Η ομάδα μας είναι αυτό που έχει σημασία, είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είμαστε στο τελευταίο βήμα και πρέπει να αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία».

Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, με 10 αγώνες χωρίς γκολ, ο Μαρτίνες σημείωσε 11 τέρματα στους τελευταίους 13 αγώνες της Ίντερ, συμπεριλαμβανομένου του δεύτερου ημιτελικού αγώνα εναντίον της Μίλαν. Η Ίντερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας 11 νίκες από τους 12 τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρά το γεγονός ότι είναι το αουτσάιντερ απέναντι στη Σίτι, ο Μαρτίνες ήταν σίγουρος ότι αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να ταράξουν τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. «Γνωρίζουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι τρομερά δύσκολος αντίπαλος, λόγω της ποιότητας που διαθέτει. Αλλά έχουμε κάνει τη δουλειά μας και είμαστε έτοιμοι για ματς που έρχεται.

Είναι η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου. Είχα την ευκαιρία να παίξω σε τελικό Μουντιάλ πριν από έξι μήνες και τώρα θα παίξω σε τελικό Champions League. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σεζόν αλλά και με τη στιγμή που ζούμε. Ας δούμε αν θα την ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατακτώντας τον τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ