Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται από την Ίντερ ο Κουαδράδο

Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται από την Ίντερ ο Κουαδράδο

Οριστική θεωρείται η μεταγραφή του Χουάν Κουαδράδο στην Ίντερ, με τον 35χρονο Κολομβιανό να είναι έτοιμος να περάσει τα ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες.

Το δρομολόγιο Γιουβέντους-Ίντερ είναι έτοιμος να κάνει ο Χουάν Κουαδράδο. Ο Κολομβιανός τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ και αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Σιμόνε Ιντσάγκι.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Γιουβέντους, έμεινε ελεύθερος από την «Μεγάλη Κυρία» μετά από συνολικά οκτώ χρόνια, εκ των οποίων τα έξι ήταν σερί από το 2017 μέχρι και το φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: «Τις επόμενες μέρες στην Τουρκία ο Μπακαμπού για να υπογράψει με τη Γαλατά»

Οι φιναλίστ του Champions League θα αποκτήσουν τον Κουαδράδο ως ελεύθερο, με την συμφωνία τους να είναι για μονοετές συμβόλαιο, μέχρι δηλαδή τον Ιούνιο του 2024. Μάλιστα τα ιατρικά τεστ του παίκτη έχουν ήδη προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη. Αν ο Κολομβιανός τα περάσει με επιτυχία, πιθανώς να ανακοινωθεί την ίδια ημέρα.

Ο 35χρονος πλέον δεξιός μπακ, έχει αγωνιστεί με την Γιουβέντους σε συνολικά 314 εμφανίσεις και έχει πετύχει 26 γκολ και 45 ασίστ. Παράλληλα αποτελούσε μέλος και της Τσέλσι, εκεί όπου πραγματοποίησε 15 εμφανίσεις. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Φιορεντίνα, Ουντινέζε, Λέτσε και στην χώρα του με την Ιντεπεντιέτε Μεντεγίν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ