Νέα διαμαρτυρία οπαδών της Γιουβέντους κατά του Λουκάκου (pic)

Νέα διαμαρτυρία οπαδών της Γιουβέντους κατά του Λουκάκου (pic)

Οι οπαδοί της Γιουβέντους συνεχίζουν να δείχνουν την αντίθετη άποψη τους στην μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου στο Τορίνο.

Οι ultras της Γιουβέντους από την Curva Sud έχουν ξεκαθαρίσει τις απόψεις τους σχετικά με την πιθανή απόκτηση του πρώην παίκτη της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου.

Η Ίντερ έχει ήδη εγκαταλείψει την περίπτωση του Βέλγου, ο οποίος σταμάτησε να ανταποκρίνεται στις κλήσεις τους και είχε συνομιλίες με τους «Μπιανκονέρι», οι οποίοι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η Τσέλσι και η Γιουβέντους μιλούν για πιθανή ανταλλαγή και συμφωνία μετρητών που περιλαμβάνει τους Λουκάκου και Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Αλλά η Curva Sud δεν είναι ευχαριστημένη με την κίνηση του συλλόγου για τον Βέλγο και πρόσφατα σήκωσαν ένα πανό που έλεγε : «Ο Λουκάκου μείνε στο Μιλάνο, έχουμε ήδη έναν τερματοφύλακα δεύτερης επιλογής».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί της Γιούβε διαμαρτύρονται για την πιθανή άφιξη του Λουκάκου, καθώς ορισμένοι οπαδοί φώναξαν πρόσφατα «δεν θέλουμε τον Λουκάκου» έξω από την ιατρική μονάδα του συλλόγου. Παρόλα αυτά, οι συνομιλίες μεταξύ της «Μεγάλης Κυρίας» και της Τσέλσι συνεχίζονται για μια συμφωνία στην οποία εμπλέκεται ο 30χρονος, παρόλο που παραμένει ένα χάσμα στο ποσό μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ