Ανανεώνει μέχρι το 2026 ο Μπερνάντο Σίλβα στην Μάντσεστερ Σίτι!

Ανανεώνει μέχρι το 2026 ο Μπερνάντο Σίλβα στην Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Μπερνάντο Σίλβα δεν το κουνάει... ρούπι από το Μάντσεστερ και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανανεώνει μέχρι το 2026.

Μάντσεστερ Σίτι και Μπερνάντο Σίλβα θα συνεχίσουν μαζί στον ίδιο δρόμο απ’ ότι φαίνεται με τον Πορτογάλο να έχει συμφωνήσει προφορικά σε deal που τον κρατάει στην Αγγλία μέχρι το 2026.

Παρά το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, της Μπαρτσελόνα και αρκετών ομάδων από την Σαουδική Αραβία ο Σίλβα θα παραμείνει «πολίτης» συνεχίζοντας στην πολυαγαπημένη του Σίτι για ακόμη τρία χρόνια. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε προσωπική συμφωνία με την ομάδα του Γκουαρντιόλα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Η κίνηση-ματ του Αλμέιδα που «υπέγραψε» την ιστορική ανατροπή της ΑΕΚ

Ο Σίλβα ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα με την οποία πραγματοποίησε μόλις τρεις εμφανίσεις προτού δοθεί δανεικός Μονακό το καλοκαίρι του 2014 με την διοίκηση των Γάλλων να τον αγοράζουν ένα χρόνο αργότερα για περίπου 16 εκατ. ευρώ. Τη σεζόν 2017-2017 υπήρξε αναντικατάστατο μέλος της χρυσής γενιάς της Μονακό όπου έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά του Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι ξόδεψε 50 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2017 και έκτοτε έχει αποτελέσει ένα απαραίτητο «γρανάζι» στην καλοδουλεμένη μηχανή του Γκουαρντιόλα.

Με την αγγλική ομάδα έχει καταγράψει 308 συμμετοχές πετυχαίνοντας 55 γκολ και μοιράζοντας 59 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ