Λάτσιο: Κοντά στην απόκτηση του Μανδά από τον ΟΦΗ

Λάτσιο: Κοντά στην απόκτηση του Μανδά από τον ΟΦΗ

Η Λάτσιο του Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Χρήστου Μανδά από τον ΟΦΗ, έχοντας καταθέσει επίσημη πρόταση.

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Λάτσιο και το πρωτάθλημα της Serie A βρίσκεται ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Χρήστος Μανδάς, με τους «λατσιάλι» να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στους Κρητικούς για την απόκτηση του 22χρονου γκολκίπερ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές και χαρακτηρίζουν θέμα ωρών την ολοκλήρωση του «deal», με τις λεπτομέρειες να απομένουν ώστε η συμφωνία να πάρει επίσημη μορφή.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα Αργεντινός ατζέντης για τη μεταγραφή του Πιερότι στον Ολυμπιακό

Εκείνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν η μετακίνηση του Χρήστου Μανδά θα είναι οριστική ή αν θα αποκτηθεί ως δανεικός για την σεζόν 2023/24 από την Λάτσιο και στην συμφωνία θα ενσωματωθεί οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Από την μεριά του ο ΟΦΗ λέγεται πως θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Μανδά, καθώς η σεζόν έχει ξεκινήσει, αλλά από την άλλη δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του παίκτη ειδικά μπροστά σε μία μεγάλη μεταγραφή. Οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων βρίσκονται σε καλό επίπεδο, είναι προχωρημένες και αναζητούν την συμφέρουσα συμφωνία για όλες τις πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ