Γλίτωσε το… εσωτερικό πρόστιμο ο Οσιμέν

Γλίτωσε το… εσωτερικό πρόστιμο ο Οσιμέν

Κατέστησε σαφές ότι δεν ήθελε να προσβάλει τον προπονητή της ομάδας του ο Βίκτορ Οσιμέν.

Τα δεδομένα στην Νάπολι μετά την έναρξη της σεζόν 2023-2024 δεν έχουν ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο, καθώς η υπερασπίστρια του τίτλου έχει κολλήσει στην έβδομη θέση με 8 βαθμούς σε 5 παιχνίδια.

Αποκορύφωμα του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, ήταν το περιστατικό που έλαβε χώρα στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Μπολόνια (0-0) με πρωταγωνιστές τον προπονητή της ομάδας, Ρούντι Γκαρθία και το μεγάλο αστέρι, Βίκτορ Οσιμέν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός αντέδρασε έντονα στην απόφαση του προπονητή του να τον αντικαταστήσει, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την διοίκηση των «παρτενοπέι», η οποία σκεφτόταν να τον τιμωρήσει για την συμπεριφορά του.

Όπως αναφέρει όμως η Gazzeta Dello Sport, μια συνάντηση του Οσιμέν με τον Ισπανό προπονητή της ομάδας, ήταν αρκετή για να μην του επιβληθεί οποιαδήποτε ποινή.

Ο 24χρονος κατέστησε σαφές που δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να προσβάλει ή να δείξει ασέβεια προς τον Γκαρθία, κάτι που έγινε δεκτό από την διοίκηση της Νάπολι που αποφάσισε να παραγράψει το «αδίκημα».

Πλέον η ομάδα του ιταλικού νότου προετοιμάζεται για την αυριανή πολύ σημαντική αναμέτρηση απέναντι στην Ουντινέζε στο Ντιέγκο Μαραντόνα (27/9).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ