Νάπολι: Μήνυμα ενότητας από τον Βίκτορ Οσιμέν μέσω instagram

Νάπολι: Μήνυμα ενότητας από τον Βίκτορ Οσιμέν μέσω instagram

Με τοποθέτησή του στο instagram, ο Βίκτορ Οσιμέν θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ενότητας στην Νάπολι μετά τα όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα.

Ο Βίκτορ Όσιμεν, μετά την χρονιά όπου έσπασε όλα τα κοντέρ κατακτώντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Serie A στη σεζόν που η Νάπολι πανηγύρισε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια, θα ήθελε σίγουρα η φετινή σεζόν να ξεκινήσει με περισσότερη ηρεμία και όχι «περίεργα» όπως εκκίνησε.

Μετά την αρνητική του αντίδραση στο χαμένο πέναλτι απέναντι στην Μπολόνια αλλά και την επίσης αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή από τον Ρούντι Γκαρσιά, ο Νιγηριανός φορ είδε ένα περιπαικτικό για αυτόν video στον λογαριασμό των παρτενοπέι στο Tik Tok, το οποίο των ώθησε στην απόφαση να αφαιρέσει από το Instagram όλες τις φωτογραφίες του με τη φανέλα της Νάπολι.

Διαβάστε επίσης: Όταν χρειάζεται να ταξιδέψεις ως την Ρόδο για να ανακαλύψεις την… Αμερική

Όλα αυτά δημιούργησαν μία πολύ βαριά ατμόσφαιρα γύρω από «Ντιέγκο Μαραντόνα», με την κατάσταση να παρουσιάζει ωστόσο κάποια βελτίωση μετά από το εκτός έδρας 4-0 επί της Λέτσε όπου ο Οσίμεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι που όπως φαίνεται τον οδήγησε να στείλει μήνυμα ενότητας σήμερα Κυριακή (01/10) μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram.

«Το να έρθω στην πόλη της Νάπολης το 2020 ήταν μια υπέροχη απόφαση για μένα. Ο κόσμος της Νάπολι μου έχει δείξει τόση αγάπη και καλοσύνη και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει ανάμεσά μας.

Το πάθος του λαού της Νάπολης τροφοδοτεί τη φωτιά μου να παίζω πάντα με την καρδιά και την ψυχή μου και η αγάπη για το σήμα είναι ακλόνητη καθώς το φοράω με υπερηφάνια.

Οι κατηγορίες εναντίον του κόσμου της Νάπολης είναι αναληθείς. Έχω πολλούς φίλους Ναπολιτάνους και έχουν γίνει μέρος της οικογένειας και της καθημερινότητάς μου. Εκτιμώ τους Νιγηριανούς και όλους εκείνους που ένωσαν τις φωνές τους να με υποστηρίξουν.

Είμαι για πάντα ευγνώμων. Ας υποστηρίξουμε την ενότητα, τον σεβασμό και την κατανόηση. Για πάντα Forza Napoli», ανέφερε ο Όσιμεν στο μήνυμά του προς την Νάπολι και τους τιφόζι των πρωταθλητών Ιταλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ