Ίντερ – Μπολόνια 2-2: Χοντρή γκέλα για τους «νερατζούρι»

Ίντερ – Μπολόνια 2-2: Χοντρή γκέλα για τους «νερατζούρι»

Η Ίντερ προηγήθηκε με 2-0 της Μπολόνια, αλλά η ομάδα του Λυκογιάννη ισοφάρισε σε 2-2 και έφυγε με βαθμό από το Μιλάνο.

Μετά την ήττα στο «Μεάτσα» από τη Σασουόλο, η Ίντερ άφησε και πάλι βαθμούς στο γήπεδό της. Η πρωταθλήτρια προηγήθηκε νωρίς με 2-0 της Μπολόνια, αλλά η ομάδα του Λυκογιάννη, ο οποίος έπαιξε σε όλο το ματς, ισοφάρισε σε 2-2 και έφυγε με βαθμό από το Μιλάνο.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ξεκίνησε δυνατά και πολύ γρήγορα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Ατσέρμπι (11′). Δύο λεπτά αργότερα ο Μαρτίνες έκανε το 2-0 και όλοι πίστεψαν πως οι «νερατζούρι» θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα, αλλά διαψεύστηκαν. Η Μπολόνια κατάφερε να μειώσει με πέναλτι του Ορσολίνι (19′) και στο 52ο λεπτό ο Ζίρκζε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με έξυπνο σουτ έξω από την περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα λάθη του Μπενουά Μπαστιάν στη Σερβία – Δεν ήταν μόνο η αποβολή του Ντόι – Τα έκανε μαντάρα ο Γάλλος (vid)

Ίντερ: Ζόμερ, Ατσέρμπι, Ντιμάρκο (55’ Κάρλος Αουγούστο), Μπαζτόνι, Παβάρ, Ντάμφρις (55’ Κουαδράδο), Μχιταριάν (76′ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (83′ Ασλάνι), Μπαρέλα, Τουράμ (55’ Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι (83’ Κοράτσα), Λυκογιάννης, Μποϊκέμα, Καλαφιόρι, Φρόιλερ, Αεμπίσερ, Φέργκιουσον, Ορζολίνι (83′ Ελ Αζουζί), Τσίρκτσε (78’ Φαν Χόιντονκ), Εντόι (61’ Σαλεμάκερς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ