StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 7/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 7/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΡΝΛΙ – ΤΣΕΛΣΙ (17:00): Η Μπέρνλι μας δικαίωσε προ ημερών με τη νίκη της επί της Λούτον (2-1). Ήταν η πρώτη στη σεζόν και πήρε ανάσα, γνωρίζοντας, βέβαια, πως θέλει και συνέχεια. Το γκολ του Φόστερ στο 45+2’ και η πλασεδάρα του Μπρουν Λάρσεν στο 85’, δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση της Λούτον, έκαναν τη διαφορά και χάρισαν στην ομάδα του Κομπανί μία σημαντική επιτυχία. Την χρειαζόταν πολύ, μιας και δεν είναι εύκολο για μία νεοφώτιστη ομάδα να μην μπορεί να… ισιώσει λίγο. Μέχρι πρότινος, είχε πάρει αποτέλεσμα μόνο απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, εκτός έδρας, σε αυτό το 1-1.Δεν έχει κακή ομάδα, ενώ γενικά έχει βγάλει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας απέναντι στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ (3-0 η Σίτι, 1-0 η Γιουνάιτεντ), στην Τότεναμ (5-2), στη Νιούκαστλ (2-0). Δίνονται εκτός για το Μπέρνλι – Τσέλσι Στοίχημα οι Έκνταλ (κεντρικός αμυντικός), Γκούντμουντσον (εξτρέμ), Ομπαφέμι (επιθετικός), Ρέντμοντ (εξτρέμ).

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

Διαβάστε επίσης: 8 νίκες σε 9 ματς για έναν Ολυμπιακό που έχει μάθει να κερδίζει στο ΟΑΚΑ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΡΝΛΙ – ΤΣΕΛΣΙ (17:00): Η Τσέλσι πέρασε (2-0) από την έδρα της Φούλαμ με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά, από δύο παίκτες που για διαφορετικούς λόγους δεν είναι στο προσκήνιο. Ο Μούντρικ άνοιξε το σκορ στο 18’ με πλασέ από κοντά, για το πρώτο δικό του γκολ μετά την (άνω των 100 εκατομμυρίων) μεταγραφή του από τη Σαχτάρ τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Μπρόγια έκανε το 2-0 στο 19’ από κοντά, για το πρώτο δικό του γκολ μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού. Πέρα από μία-δύο περιπτώσεις, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχε και δοκάρι με τον Μάατσεν. Σίγουρα περνάει ιδιαίτερη φάση, δεδομένου ότι είναι νέα ομάδα και ότι έχει πολλούς τραυματισμούς. Για παράδειγμα, με πλήρη ομάδα δεν θεωρώ ότι θα έχει χώρο και χρόνο ο Μπρόγια με Ενκουνκού και Τζάκσον μπροστά του. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα μετά το 3-0 επί της Λούτον, αλλά και δεύτερη διαδοχική μετά το ζόρικο 1-0 επί της Μπράιτον. Παραμένουν εκτός ο Ενκουνκού (επιθετικός), ο Τσίλγουελ (αριστερό μπακ), ο Λαβιά (μέσος), ο Μπαντιασίλε (κεντρικός αμυντικός), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), ο Σαλομπά (κεντρικός αμυντικός) και ο Μπετινέλι (τερματοφύλακας).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΡΙΝΟ (19:00): Η επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλία 0-0 με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, είναι το μοναδικό ζητούμενο για τη Γιουβέντους στο ντέρμπι της πόλης. Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται σε μια… περίεργη θέση (χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις) και είχαν ολόκληρη την εβδομάδα για να προετοιμαστούν. «Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση στην επίθεση, αλλά, στο τέλος της ημέρας, ο βαθμός που πήραμε μας κρατάει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων» δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Αυτή ήταν η τρίτη φορά σε επτά αγώνες, στους οποίους η «Γηραιά Κυρία» απώλεσε βαθμούς και σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικό. Επιστρέφει ο Μίλικ (φορ), ωστόσο, είναι μεγάλη απώλεια η απουσία του Κιέζα (επιθετικός), καθώς λείπει και ο Βλάχοβιτς (φορ). Επίσης, νοκ άουτ βρίσκονται οι Ντε Σίλιο (μπακ), Άλεξ Σάντρο (αρ. μπακ) και ο Πογκμπά (μέσος) λόγω ντόπινγκ. Ο Γάλλος βρίσκεται, πλέον, σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς και το δεύτερο δείγμα του βρέθηκε θετικό και κινδυνεύει με πολυετή αποκλεισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που έχασε ως γηπεδούχος από την Τορίνο ήταν το 1995! Έκτοτε, έχει 12 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΡΙΝΟ (19:00): Από «λευκή» ισοπαλία προέρχεται και η Τορίνο, αλλά για την «γκρανάτα» ήταν ένα κακό αποτέλεσμα. Το εντός έδρας παιχνίδι με τη Βερόνα ήταν από αυτά που ήταν… κυκλωμένα για να πάρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Είτε λόγω του αντίπαλου τερματοφύλακα, είτε λόγω επιπολαιότητας, σπατάλησε τις ευκαιρίες που είχε και το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Κι έτσι, έφτασε τα τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη. «Έπρεπε να είμαστε περισσότερο κυνικοί. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και θα έπρεπε να λειτουργήσουμε διαφορετικά από αυτό που κάναμε. Δεν απειληθήκαμε από την αντίπαλό μας, αλλά, είχαμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια» δήλωσε ο Ιβάν Τζούριτς. Γενικότερα υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και φαίνεται από τα μόλις έξι τέρματα ενεργητικό. Στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται οι Μπουοντζόρνο (στόπερ), Ντζιντζί (αμυντικός) και Σοπί (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ