Σασουόλο – Λάτσιο 0-2: «Καθάρισε» από το ημίχρονο

Σασουόλο – Λάτσιο 0-2: «Καθάρισε» από το ημίχρονο

Με γκολ από Φελίπε Άντερσον και Λουίς Αλμπέρτο η Λάτσιο επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Σασουόλο και πέτυχε δεύτερη σερί νίκη.

Δεύτερη σερί νίκη για τη Λάτσιο που επικράτησε με 2-0 της Σασουόλο εκτός έδρας και την προσπέρασε στη βαθμολογία της Serie A. To ματς ουσιαστικά κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, όταν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τα δύο τους γκολ.

Στο 18’ ο Κονσίλι νίκησε σε τετ α τετ τον Άντερσον και από το κόρνερ ο Ρομανιόλι πήρε την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ της Σασουόλο κράτησε ξανά το μηδέν. Στο 28′ ήρθε το 0-1 με πλασέ του Άντερσον από ασίστ του Καστεγιάνος και επτά λεπτά μετά ο Αλμπέρτο έκανε το 0-2 από κοντά.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τη Σερβία για τον Σφαιρόπουλο!

Στο 57′ οι Ρωμαίοι είχαν δοκάρι με τον Κατάλντι και στο 62′ o Προβεντέλ είδε αρχικά κόκκινη για επαφή με την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, αλλά μετά τη χρήση του VAR ο ρέφερι άλλαξε απόφαση και του ζήτησε μάλιστα και συγγνώμη. Στο 89′ ο Τζακάνι με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Σασουόλο: Κονσίλι, Πέντερσεν (46’ Βίνια), Φεράρι, Τόλιαν, Ρουάν (46’ Έρλιτς), Μπολόκα, Ράτσιτς (46’ Θόρστβεντ), Λοριεντέ, Καστιγιέχο (61’ Ντεφρέλ), Μπεράρντι, Πιναμόντι (88’ Μουλατιέρι)

Λάτσιο: Προβεντέλ, Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Λατσάρι, Ροβέλα (54’ Κατάλντι), Γκεντουζί (67’ Βεσίνο), Αλμπέρτο (79’ Καμάντα), Πέδρο (53’ Τζακάνι), Άντερσον, Καστεγιάνος (80’ Ιμόμπιλε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ