Ώρα να βγουν μπροστά οι επιθετικοί…

Ώρα να βγουν μπροστά οι επιθετικοί…

Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς δεν έχουν βρει δίχτυα εδώ και 7 ματς και απόψε στην Τρίπολη χρειάζεται να σταματήσουν το σερί

Μπορεί Ποντένσε, Μασούρας και Φορτούνης να βρίσκουν δίχτυα στα τελευταία ματς μαζί με τους Ροντινέι και Καμαρά όμως είναι αλήθεια πως λείπουν σημαντικά από τον Ολυμπιακό τα γκολ των στράικερ του.

Από το ματς με τον Άρη στο Καραισκάκη έχουν να βρουν δίχτυα τόσο ο Ελ Κααμπί που είναι έως τώρα ο βασικός επιθετικός της ομάδας όσο και ο Γιόβετιτς που έχει μπει όλο και πιο πολύ στο «κόλπο» παίζοντας βασικός τόσο στην Κρήτη με τον ΟΦΗ όσο και στο Λονδίνο με την Γουέστ Χαμ.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός το «Γεντί Κουλέ» για να «σπάσει» το «μπλόκο»

Το ζητούμενο προφανώς για τον Ολυμπιακό είναι να μπαίνουν τα γκολ και να έρχονται τα αποτελέσματα που θέλει όμως είναι ένα θέμα η δυστοκία των επιθετικών του στα τελευταία 7 ματς. Αυτοί άλλωστε είναι η βασική τους δουλειά, έτσι έρχεται και το εύκολο γκολ το οποίο λείπει έως τώρα. Κυρίως βεβαίως λείπει η συνολικά καλή παρουσία και των δύο που στα τελευταία ματς, ειδικά με ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ δεν βοήθησαν καθόλου.

Σε λίγες ώρες στην Τρίπολη είτε ο Ελ Κααμπί που είναι το φαβορί για να ξεκινήσει στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού είτε ο Γιόβετιτς θα χρειαστεί να δώσουν μεγάλη βοήθεια επιθετικά σε ένα ματς που ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος. Ματς κρίσιμο για την συνέχεια για πολλούς λόγους. Με τον Ολυμπιακό να ξέρει πως στην Τρίπολη όποτε προηγείται κερδίζει πάντα! Και από την άλλη όμως πως όποτε δέχεται πρώτος γκολ δεν μπορεί να κάνει την ολική ανατροπή.

Αυτά βεβαίως είναι ιστορία, το ζητούμενο για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους παίκτες του είναι απόψε να μπορέσουν να βρουν τον τρόπο να πάρουν το «τρίποντο» σε μια έδρα που ζορίστηκαν οι αντίπαλοι τους, με το τελικό σκορ της νίκης τους να μην λέει την αλήθεια για το πώς κύλησαν τα ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ