Λουκάκου και Τσέλσι τα έχουν βρει άτυπα για τη λύση του συμβολαίου του

Λουκάκου και Τσέλσι τα έχουν βρει άτυπα για τη λύση του συμβολαίου του

Η Τσέλσι ιδανικά θα ήθελε να ξεφορτωθεί τον Ρομέλου Λουκάκου οριστικά από το ρόστερ της, με τους Λονδρέζους να έχουν έρθει σε μια άτυπη συμφωνία με τον Βέλγο φορ για την αποδέσμευσή του

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στη Τσέλσι το καλοκαίρι του 2021, με τους Μπλε του Λονδίνου να δαπανούν 113 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Βέλγο επιθετικό από την Ίντερ. Ωστόσο, ο Λουκάκου δεν προσαρμόστηκε ποτέ στους Λονδρέζους και έκτοτε έχει παραχωρηθεί δανεικός δύο φορές, μία στην Ίντερ τη περασμένη σεζόν και μία φέτος στη Ρόμα.

Η Τσέλσι όμως έχει πάρει την απόφαση να ξεφορτωθεί τον Βέλγο επιθετικό και οι διοίκηση των Μπλε δεν προτίθεται να βάλει εμπόδια και να ζητήσει υπέρογκα ποσά για την παραχώρησή του.

Διαβάστε επίσης: Κοντά στη Ζαλγκίρις ο Πάνγκος (pic)

Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο ,Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι έχει κάνει μια άτυπη συμφωνία με τους εκπροσώπους του 30χρονου επιθετικού, ώστε η αποδέσμευσή του να γίνει με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ εάν κάποια ομάδα επιθυμεί να τον αγοράσει.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο Λουκάκου τη φετινή χρονιά τα πηγαίνει εξαιρετικά υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα, καθώς με τη φανέλα των Τζιαλορόσι έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια με απολογισμό 9 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ