Πρόστιμα σε Μίλαν και Παρί για τα επεισόδια στην Ιταλία

Πρόστιμα σε Μίλαν και Παρί για τα επεισόδια στην Ιταλία

Πρόστιμα επέβαλλε η UEFA, στις Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν για τα επεισόδια των οπαδών τους στο Μιλάνο πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Champions League.

Μία μέρα πριν τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα σε Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν, για την 4η αγωνιστική του Champions League σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην περιοχή του Μιλάνου με πρωταγωνιστές τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η Ιταλική Αστυνομία ένας 34χρονος Γάλλος είχε μαχαιρωθεί δύο φορές στο πόδι και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Policlinico» του Μιλάνου. Οι Ιταλοί οπαδού όπως φαίνεται έστησαν ενέδρα στους φανατικούς της Παρί λίγο μετά τα μεσάνυχτα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιωαννίδης έκανε όσα δεν κατάφερε ο… Χάαλαντ (pic, vid)

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Μιλάνο βρίσκεται στο επίκεντρο επεισοδίων καθώς όταν οι οπαδοί της Νιούκαστλ είχαν ταξιδέψει στην ιταλική πόλη αντιμετώπισαν τα ίδια προβλήματα. Η Μίλαν με ανακοίνωσή της που εξέδωσε στα social media ξεκαθάρισε τη θέση της.

«Η Μίλαν καταδικάζει κάθε μορφή βίας: το ποδόσφαιρο για εμάς είναι πάθος, όχι μίσος. Ο αθλητισμός υποτίθεται ότι ενώνει, όχι διχάζει. Η Μίλαν καταδικάζει κάθε μορφή βίας: το ποδόσφαιρο για εμάς είναι πάθος, όχι μίσος. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει, όχι να διχάζει», ήταν η θέση της Μίλαν μετά τα επεισόδια.

Εξαιτίας όλων αυτών, η UEFA εξέτασε το θέμα και τιμώρησε την πρωταθλήτρια Γαλλίας με πρόστιμο 98 χιλιάδων ευρώ, ενώ η Μίλαν θα πρέπει από την πλευρά της να πληρώσει 20 χιλιάδες ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ