Συζητήσεις Ίντερ-Μπαρέλα για νέο συμβόλαιο έως το 2028

Συζητήσεις Ίντερ-Μπαρέλα για νέο συμβόλαιο έως το 2028

Η Ίντερ θέλει να «δέσει» τον Νικολό Μπαρέλα μέχρι το 2028 στο Μεάτσα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις

H Ίντερ θέλει να κρατήσει για αρκετά χρόνια τον Νικολό Μπαρέλα στις τάξεις της και γι’ αυτό οι Νερατζούρι είναι έτοιμοι να προσφέρουν πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Ιταλού μέσου. Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει το οριστικό ντιλ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, η Ίντερ είναι διατεθειμένη να ανανεώσει το συμβόλαιο του 26χρονου άσου μέχρι το 2028 (το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2026), ενώ προσφέρει στον διεθνή με την Ιταλία ποδοσφαιριστή ετήσιες αποδοχές ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Έτσι παίζοντας, πως να μας σταματήσει το… Καζακστάν;

Ο Μπαρέλα είναι από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάκι, καθώς έχει αγωνιστεί ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Ίντερ τη φετινή σεζόν.

Συνολικά, ο Μπαρέλα ανήκει στους Νερατζούρι από το 2019, όταν και τον αγόρασαν από τη Κάλιαρι. Έκτοτε, ο ταλαντούχος μέσος, έχει καταγράψει 203 εμφανίσεις με την ομάδα του Μιλάνου, με απολογισμό 20 γκολ και 45 ασίστ. Μάλιστα, έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα Ιταλίας, 2 Κύπελλα ενώ στέφθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία στο EURO του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ