Μόντσα – Γιουβέντους 1-2: Ισοφαρίστηκε στο 92′, πήρε το ματς στο 94′ η «Γηραιά Κυρία»

Μόντσα – Γιουβέντους 1-2: Ισοφαρίστηκε στο 92′, πήρε το ματς στο 94′ η «Γηραιά Κυρία»

Η Γιουβέντους κατάφερε να βγει αλώβητη από ένα απίθανο παιχνίδι κόντρα στη Μόντσα, έζησε σοκ στο 92', όμως ο Γκάτι στο 94' της χάρισε το τρίποντο κορυφής (1-2).

H Γιουβέντους κατάφερε να πάρει ένα τεράστιας σημασίας διπλό στην έδρα της Μόντσα (1-2) με θρίλερ στις καθυστερήσεις του ματς και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A.

Η Γιουβέντους κρατούσε στα χέρια της το τρίποντο κόντρα στη Μόντσα, έζησε ένα στιγμιαίο σοκ καθώς ισοφαρίστηκε στο 92′, όμως βρήκε τον λυτρωτή στο πρόσωπο του Γκάτι που της έδωσε τη νίκη στο 94′.

Διαβάστε επίσης: Τα αδιανόητα νούμερα του Κάνααν, ο Τόμιτς και ο Σπανούλης (pics, vids)

Η «Γηραιά Κυρία» μετά από 14 αγωνιστικές έφτασε τους 33 βαθμούς, με 10 νίκες μέχρι στιγμής στη Serie A και με παιχνίδι περισσότερο πέρασε για ένα βαθμό την δεύτερη Ίντερ.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος, που πλέον αγωνίζεται στην Μόντσα βοήθησε για το προβάδισμα της Γιουβέντους, καθώς υπέπεσε σε πέναλτι στο 10ο λεπτό το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός νικήθηκε από τον Ντι Γκρεγκόριο, τόσο από το σημείο του πέναλτι, όσο και στην επαναφορά, σουτάροντας μετά την απόκρουση του Ιταλού τερματοφύλακα, για να τον βρει ξανά μπροστά του. Ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο Βλάχοβιτς το έκανε ο Ραμπιό, που σηκώθηκε ψηλά στην εκτέλεση κόρνερ που ακολούθησε από τον Νικολούσι και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η Γιουβέντους έδειχνε πως θα φτάσει άνετα στη νίκη, χωρίς να κινδυνέψει, όμως στο 92′ ο Καρμπόνι με σέντρα σουτ νίκησε τον Σέζνι για να κάνει το 1-1.

Λυτρωτής για τη «Γηραιά Κυρία» ο Γκάτι που στο 94′ με διπλή προσπάθεια κέρδισε από κοντά την άμυνα της Μόντσα για το τελικό 1-2.

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Ντ’Αμπρόζιο, Καλντιρόλα, Πάμπλο Μαρί (66′ Α. Καρμπόνι), Μπιριντέλι (46′ Κολόμπο), Ματσίν (46′ Μότα), Γκαλιαρντίνι, Κυριακόπουλος (66′ Περέιρα), Πεσίνα, Τσουρία, Κολπάνι (70′ Β. Καρμπόνι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέσνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Σάντρο, Καμπιάζο (87′ Λοκατέλι), Μακένι, Νικολούσι (70′ Ντανίλο), Ραμπιό, Κόστιτς, Κιέζα (76′ Κεν), Βλάχοβιτς (70′ Μίλικ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ