Πίρλο: «Είχα υπογράψει με τη Ρεάλ – Με ήθελε στη Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα»

Πίρλο: «Είχα υπογράψει με τη Ρεάλ – Με ήθελε στη Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα»

Αρκετά αποκαλυπτικός ήταν ο Αντρέα Πίρλο στη συνέντευξή του στο διαδικτυακό κανάλι της Serie A.

Ο Αντρέα Πίρλο αποτελούσε έναν από τους μαέστρους στη μεσαία γραμμή στο απόγειο της καριέρας του.

Ο Ιταλός, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο διαδικτυακό κανάλι της Serie A, είχε προτάσεις από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους αλλά ποτέ δεν έφυγε από την πατρίδα στην οποία φόρεσε τις φανέλες των Μίλαν και Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν Μονάχου: Δίνει τον Ντέιβις μόνο αν πάρει τον Ροντρίγκο της Ρεάλ

O νυν προπονητής της Σαμπντόρια, παραδέχθηκε πως είχε συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης όταν η Μίλαν κινδύνευε με υποβιβασμό, καθώς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον ήθελε εκείνο τον καιρό στη Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά είπε: «Υπήρχε μια πιθανότητα η Μίλαν να παίξει στη Serie B και ο Φάμπιο Καπέλο είχε μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχα μιλήσει μαζί του και με στελέχη και είχαμε συμφωνήσει.

Όταν έφτασα στην προετοιμασία της Μίλαν, μας είπαν ότι θα παίζαμε στη Serie A με αφαίρεση βαθμών. Δεν ήμουν σίγουρος γιατί είχα αποφασίσει να πάω στη Ρεάλ, αλλά επιστρέφοντας στο Μιλάνο συνάντησα τον Αντριάνο Γκαλιάνι και τον ατζέντη μου και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε μαζί.

Υπήρχε μια ευκαιρία για τη Μίλαν να υπογράψει τον Ίμπρα και ο Γκουαρδιόλα με ρώτησε αν ήμουν διαθέσιμος να τον ακολουθήσω στη Μπαρτσελόνα. Μιλήσαμε για λίγο στο γραφείο του, αλλά μετά ήρθε ο Ίμπρα και έμεινα κι εγώ στη Μίλαν.

Ο Πεπ μου είπε ότι θα ήθελε να με έχει εκεί. Με ήξερε, επειδή είχε αγωνιστεί στην Μπρέσια, ακόμα κι αν δεν είχαμε παίξει μαζί. Ήμουν πολύ περήφανος που καθόμουν στο γραφείο του και με καλούσε, ακόμα και αν δεν συνέβη τίποτα στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ