Μπάγερν Μονάχου: Δίνει τον Ντέιβις μόνο αν πάρει τον Ροντρίγκο της Ρεάλ

Μπάγερν Μονάχου: Δίνει τον Ντέιβις μόνο αν πάρει τον Ροντρίγκο της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Αλφόνσο Ντέιβις με τη Μπάγερν Μονάχου να τον δίνει μόνο αν πάρει τον Ροντρίγκο.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου είναι γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι, με τη στάση των Βαυαρών όλο αυτό το χρονικό διάστημα να είναι αρνητική.

Ωστόσο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η γερμανική ομάδα θα παραχωρήσει τον Καναδό ακραίο μπακ μόνο αν πάρει ως αντάλλαγμα κάποιον παίκτη και συγκεκριμένα τον Ροντρίγκο. Η «Βασίλισσα» προφανώς και δεν θέλει να αποχωριστεί τον Βραζιλιάνο άσο τον οποίο θεωρεί ως ένα από τα μεγαλύτερα project του συλλόγου με τον ίδιο να πραγματοποιεί ήδη εξαιρετικές εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: Αναζητώντας ακόμη τον… ηγέτη Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό (pic,vids)

Στο άμεσο μέλλον αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά το θέμα αυτό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα το οποίο θα συμφέρει και τους δύο.

Από την πλευρά του ο Ντέιβις βρίσκεται από τον Γενάρη του 2019 στη Μπάγερν και μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 172 συμμετοχές με 8 γκολ και 28 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στην αντίπερα όχθη, ο Ροντρίγκο έχει «εκτοξεύσει» τη χρηματιστηριακή του αξία όλα αυτά τα χρόνια και αποτελεί μία έμπιστη λύση για την επιθετική γραμμή του Αντσελότι με τον 22 εξτρέμ να μετράει έως τώρα 185 συμμετοχές με 46 γκολ και 37 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ