Πρόταση της εισαγγελίας για αποκλεισμό 4 χρονών στον Πογκμπά!

Πρόταση της εισαγγελίας για αποκλεισμό 4 χρονών στον Πογκμπά!

Η Εθνική Εισαγγελία κατά του ντόπινγκ της Ιταλίας ζήτησε να επιβληθεί τιμωρία αποκλεισμού 4 χρόνων από το ποδόσφαιρο στον Πολ Πογκμπά, αφού βρέθηκε θετικός σε παιχνίδι της Γιουβέντους τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Πολ Πογκμπά είναι αντιμέτωπος με μια εξοντωτική ποινή, για τη καριέρα του, όπως αποκαλύπτουν σήμερα ιταλικά δημοσιεύματα.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει σήμερα ότι η Εθνική Εισαγγελία κατά του Ντόπινγκ της Ιταλίας έχει εισηγηθεί την πιο βαριά προβλεπόμενη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ σε ποδοσφαιριστή για το συγκεκριμένο περιστατικό, με τον πέλεκυ της δικαιοσύνης να είναι βαρύς για τον μέσο της Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, το αρμόδιο όργανο σκέφτεται να τιμωρήσει παραδειγματικά τον 30χρονο Γάλλο διεθνή  με αποκλεισμό 4 χρόνων από τα γήπεδα.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό ο Ολυμπιακός κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο… (vids)

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πογκμπά, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στην ουσία της τεστοστερόνης μετά την αγώνα της Γιουβέντους με την Ουντινέζε τον προηγούμενο Αύγουστο, με αποτέλεσμα να είναι ανενεργός από τότε.

Σε περίπτωση που τελικά επιβληθεί η συγκεκριμένη τιμωρία, ο Πογγμπά θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το 2027, όταν θα είναι 34 χρονών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ