Αταλάντα-Λέτσε 1-0: Νίκη εξάδας με γκολ του Λούκμαν για τους Μπεργκαμάσκι

Αταλάντα-Λέτσε 1-0: Νίκη εξάδας με γκολ του Λούκμαν για τους Μπεργκαμάσκι

H Aταλάντα πέτυχε σημαντική νίκη επί της Λέτσε (1-0) με την ομάδα του Γκασπερίνι να ανεβαίνει στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα

Η Αταλάντα συνάντησε ισχυρή αντίσταση από τη Λέτσε στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, ωστόσο η ομάδα από το Μπέργκανο πήρε τη νίκη χάρις στο χρυσό γκολ του Λούκμαν στο 58ο λεπτό και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς.

Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο ματς, με τον Σκαμάκα να σημαδεύει το δοκάρι στο 14′, ενώ στο 32ο λετπό ο Κουπμάινερς έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σούταρε με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά ο Μπαστσιρότο έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Διαβάστε επίσης: «Ψάχνει» σέντερ Ευρωλίγκας στο παρά… ένα ο Παναθηναϊκός

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αταλάντα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 58′. Από το σουτ του Πάσαλιτς, η μπάλα ακούμπησε στο δοκάρι και, δευτερόλεπτα αργότερα, ο Λούκμαν με διαγώνιο σουτ σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων. Τελευταία καλή στιγμή για τη Λέτστε ώστε να ισοφαρίσει ήρθε στο 80ο λεπτό. Ο Πίκολι σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Αταλάντα: Καρνεσέκι, Ντε Ρουν, Ντζιμσίτι, Κολάσινατς, Τζαμπακόστα (64′ Τζορτέα), Πάσαλιτς, Έντερσον, Ρουτζέρι (90’+2′ Χολμ), Κουπμάινερς (83′ Αντόπο), Σκαμάκα (64′ Μουριέλ), Λούκμαν (90’+2′ Μίραντσουκ)

Λέτσε: Φαλκόνε, Γκέντρεϊ (83′ Βενούτι), Μπασκιρότο, Τοουμπά, Γκάλο, Ουντίν, Ραμαντάνι, Καμπά, Στρεφέτσα (84′ Λιστκόφσκι), Κρστόβιτς (77′ Πίκολι), Ραφία (72′ Γκονζάλες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ