Ανανέωσαν Νταρμιάν και Μκιταριάν με την Ίντερ

Ανανέωσαν Νταρμιάν και Μκιταριάν με την Ίντερ

Η Ίντερ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τους Χένρικ Μκιταριάν και Ματέο Νταρμιάν έως το 2026 και το 2025 αντίστοιχα

Η Ίντερ συνεχίζει τις ανανεώσεις των συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές που υπολογίζει και μετά τον Φενερικό Ντιμάρκο, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ματέο Νταρμιάν μέχρι το 2025.

O 34χρονος διεθνής αμυντικός είναι πολύ σημαντικός στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι, με τον προπονητή τον Νερατζούρι να εισηγείται την παραμονή του Ιταλού και μετά το καλοκαίρι του 2024, όταν κι έληγε το προηγούμενο συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης σχολίασε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό (vid)

Ο Νταρμιάν αγωνίζεται στην ομάδα του Μιλάνου από το 2020 και από τότε είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ίντερ, με την οποία έχει πανηγυρίσει 1 Πρωτάθλημα Ιταλίας, 2 κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ, ενώ τη περσινή χρονιά έφτασε στον τελικό του Champions League όπου ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0.

Τη φετινή σεζόν ο πρώην παίκτης των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Πάρμα, έχει καταγράψει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει μοιράσει μία σίστ.

Επίσης, ανανέωσε και ο Χένρικ Μκιταριάν ως και το 2026. Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός θα έμπαινε από 1η Ιανουαρίου στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, όμως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Μιλανέζους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 34χρονος είναι στο δεύτερο χρόνο του με Ίντερ, στην οποία υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 ως ελεύθερος από τη Ρόμα. Τη σεζόν που διανύουμε έχει 24 εμφανίσεις, δυο γκολ και πέντε ασίστ, ενώ συνολικά έχει 73 συμμετοχές με τους Νερατζούρι με επτά γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ