Έβαλε «στοπ» στην Μπολόνια η Ουντινέζε (3-0) – «Λευκή» ισοπαλία για Κάλιαρι και Έμπολι (0-0)

Έβαλε «στοπ» στην Μπολόνια η Ουντινέζε (3-0) – «Λευκή» ισοπαλία για Κάλιαρι και Έμπολι (0-0)

Φρένο στην εντυπωσιακή πορεία της Μπολόνια έβαλε η Ουντινέζε, επικρατώντας με σκορ 3-0, ενώ Κάλιαρι και Έμπολι έμειναν ισόπαλες δίχως τέρματα (0-0).

Η Ουντινέζε έβαλε τέλος, και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, στο εντυπωσιακό σερί της Μπολόνια, καθώς τη νίκησε 3-0 στο «Φρίουλι» και την έριξε από την πρώτη τετράδα της Serie A.

Οι «ροσομπλού» μετρούσαν τέσσερις διαδοχικές νίκες (τρεις στο πρωτάθλημα και μία επί της Ιντερ στο κύπελλο), ενώ παρέμεναν αήττητοι από τις 12/11, όταν είχαν χάσει 2-1 από τη Φιορεντίνα.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Ουντινέζε, η οποία κυριάρχησε και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, στη μάχη που δίνει για να απομακρυνθεί από τη διακεκαυμένη ζώνη. Στον πάγκο της Μπολόνια έμεινε ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Στη Σαρδηνία, Κάλιαρι και Εμπολι έμειναν στο 0-0 και παραμένουν εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι, για τους οποίους δεν χρησιμοποιήθηκε ο Παντελής Χατζηδιάκος, έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο» στο 82΄, όταν ο Καπρίλε απέκρουσε πέναλτι του Βιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ