Νάπολι: Ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ για να σώσει τη χρονιά

Νάπολι: Ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ για να σώσει τη χρονιά

Η Νάπολι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ της προκειμένου να φανεί πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο μισό της σεζόν

Η σεζόν 2023/2024 δεν εξελίσσεται ιδανικά για την Νάπολι. Οι Παρτενοπέι δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα η οποία έκανε επίδειξη δύναμης στην Ιταλία και κατέκτησε το Σκουντέτο για πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια και ήδη η διοίκηση τις ομάδας σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές προκειμένου να διορθώσει τη κατάσταση.

Η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι έχει μείνει ήδη 18 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ, ούσα στην 8η θέση, αποκλείστηκε στο Κύπελλο μετά την ήττα από την Φροζινόνε με 4-0, ενώ το μόνο θετικό στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ήταν η πρόκριση στους «16» του Championw League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο παίκτης-κλειδί για τον Καρβαλιάλ (και) στην Λαμία, ο νέος ρόλος του Φορτούνη και η 11αδα

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντελαουρέντις, παρουσιάζεται αποφασισμένος να αλλάξει τη κατάσταση και θέλει να προχωρήσει σε ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει τους στόχους της, οι οποίοι είναι να μπει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στα νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, o Mατζάρι έχει μιλήσει ήδη με τον ισχυρό άνδρα της Νάπολι και έχουν συμφωνήσει στην απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ανεβάσουν επίπεδο τους Πρωταθλητές Ιταλίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τα πρώτα ονόματα που ακούγονται είναι οι: Λάζαρ Σάμαρτζιτς (Ουντινέζε), Εμίλ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Γιάκουμπ Κίβιορ (Άρσεναλ) και Ράντου Νραγκουσίν (Τζένοα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ