ΑΕΚ: Έτοιμος και ο Πόνσε για το ματς με τον Βόλο

ΑΕΚ: Έτοιμος και ο Πόνσε για το ματς με τον Βόλο

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε ακόμα έναν τραυματία να επιστρέφει στις προπονήσεις καθώς ο Εζέκιελ Πόνσε έβγαλε όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στα πλάνα του «Πελάδο» για το ματς κόντρα στον Βόλο

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο για την 16η αγωνιστική της Super League (3/1, 19:00).

Η σημερινή προπόνηση (31/12) επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος μέτρησε ακόμα μία επιστροφή. Ο Εζέκιελ Πόνσε ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό, μπαίνοντας έτσι στα πλάνα του Αργεντίνου προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Με δύο απουσίες η 12άδα του Ολυμπιακού που θα υποδεχθεί τον Άρη

Κάπως έτσι, το οπλοστάσιο της Ένωσης εν όψει και της αναμέτρησης με την Θεσσαλική ομάδα συνεχίζει να γεμίζει, αφού τις προηγούμενες μέρες επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Πινέδα, Άμραμπατ, Φερνάντες, Κάλενς και Πισάρο.

Τα μόνα ερωτηματικά που παραμένουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι οι Σιντιμπέ και Αραούχο, οι οποίοι συνέχισαν την θεραπεία τους και κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμοι μέσα στον Ιανουάριο όπου η ΑΕΚ θα δώσει αρκετά σημαντικά παιχνίδια για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ