Φιορεντίνα – Ίντερ 0-1: Κορυφή με Λαουτάρο για τους «νερατζούρι»

Φιορεντίνα – Ίντερ 0-1: Κορυφή με Λαουτάρο για τους «νερατζούρι»

Με το 19ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, ο Λαουτάρο Μαρτίνες οδήγησε την Ίντερ σε τρίποντο στην έδρα της Φιορεντίνα (0-1) και στο +1 από τη Γιουβέντους που έχει και ματς περισσότερο.

Λαουτάρο κορυφής για την Ίντερ! Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε για 19η φορά στη Serie Α, η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» για την 22η αγωνιστική και ανέβηκε στην κορυφή με +1 από τη Γιουβέντους η οποία έχει και παιχνίδι περισσότερο.

Στο 10′ η Φιορεντίνα σκόραρε με τον Ενζολά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ ενώ στο 14′ η Ίντερ άνοιξε το σκορ. Ο Ασλάνι εκτέλεσε κόρνερ και ο Λαουτάρο με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 64′ ακυρώθηκε γκολ του Αρναούτοβιτς για το 0-2 και στο 74′ ο Ζόμερ έκανε πέναλτι στον Ενζολά.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1: Τον… ξέρανε με σούπερ Ντεσπόντοφ κι έμεινε μόνος πρώτος

Ο Γκονζάλες ανέλαβε την εκτέλεση, η οποία ήταν τραγική και ο Ζόμερ διόρθωσε το λάθος του μπλοκάροντας την μπάλα. Η Φιορεντίνα πίεσε στο τέλος για την ισοφάριση την οποία δεν βρήκε ποτέ η Ίντερ πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.

Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Παρίζι, Ρανιέρι, Κουάτρα, Φαραόνι, Ντάνκαν, Αρτούρ(46’ Λόπεζ), Μποναβεντούρα, Ντάνκαν(83’ Μαντραγκόρα), Σότιλ, Ικονέ(61’ Γκονσάλες), Μπελτράν(83’ Μπάρακ)

Ίντερ: Ζόμερ, Παβάρ(83’ Μπίσεκ), Ντε Φράι, Μπαστόνι(60’ Ατσέρμπι), Κάρλος Αγκούστο, Νταρμιάν(60’ Ντάμφρις), Ασλάνι, Φρατέζι, Μιχιταριάν, Τουράμ(61’ Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες(77’ Σάντσες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ