«Μοντέστο ο εκλεκτός για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στη Ρόμα» (Pic)

«Μοντέστο ο εκλεκτός για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στη Ρόμα» (Pic)

Οι αλλαγές στη Ρόμα δεν σταματούν στην πρόσληψη του Ντανιέλε ντε Ρόσι, καθώς οι «τζιαλορόσι» αναζητούν αθλητικό διευθυντή, με τον Φρανσουά Μοντέστο να δείχνει πως είναι το φαβορί για τη θέση.

Μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο ο Ντανιέλε ντε Ρόσι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρόμα και μάλιστα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Οι αλλαγές όμως δεν θα σταματήσουν εκεί, καθώς οι «τζιαλορόσι» αναζητούν και αθλητικό διευθυντή για τη θέση που άφησε κενή ο Τιάγκο Πίντο.

Διαβάστε επίσης: Κοβάσεβιτς στη Σερβία: «Έχουμε προπονητή – Η κατάσταση στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανοποιητική»

Και σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», πρώτος στόχος για να τον διαδεχτεί είναι ο Φρανσουά Μοντέστο, με την υποψηφιότητά του να έχει και την υποστήριξη της CEO του κλαμπ, Λίνας Σουλούκου.

Οι δυο τους ασφαλώς γνωρίζονται πολύ καλά από τη συνεργασία τους στον Ολυμπιακό ενώ η δουλειά που έχει κάνει στη Μόντσα ο Μοντέστο έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Το δημοσίευμα αναφέρει σχετικά:

«Οι επαφές έχουν αρχίσει εδώ και μερικές εβδομάδες και η Ρόμα θέλει άμεσα να γίνει το deal για να αρχίσει να καταστρώνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν ο νέος αθλητικός διευθυντής, με τον Μοντέστο να καλείται πρώτα να τακτοποιήσει τα της συνεργασίας του με την Μόντσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ