Κοντά σε ομάδα του MLS ο Λουίς Μουριέλ της Αταλάντα (pic)

Κοντά σε ομάδα του MLS ο Λουίς Μουριέλ της Αταλάντα (pic)

Ο Λουίς Μουριέλ είναι πολύ κοντά στο να αφήσει την Αταλάντα και να μετακομίσει στην Αμερική για λογαριασμό της Ορλάντο Σίτι

Τέλος εποχής για τον Λουίς Μουριέλ στην Αταλάντα, με τον Κολομβιανό επιθετικό να ετοιμάζεται να περάσει τον Ατλαντικό προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, η Ορλάντο Σίτι έχει έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο διεθνή άσο για να αγωνιστεί στο αμερικανικό πρωτάθλημα, ενώ και οι μπεργκαμάσκι είναι θετικοί στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Η ομάδα του Γκασπερίνι δεν θα ζητήσει κάποιο υψηλό αντίτιμο για τον Μουριέλ, με τις απαιτήσεις του ιταλικού συλλόγου να φτάνουν στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Πέρασαν τη μέρα στο ΟΑΚΑ Αταμάν και παίκτες – Τι γίνεται με τους απόντες

Ο Μουριέλ αγωνίζεται στην Αταλάντα από το 2019 όταν και τον απέκτησε από την Σεβίλλη και έκτοτε κατέγραψε με τους νερατζούρι 184 συμμετοχές με απολογισμό 68 γκολ και 28 ασίστ. Την φετινή σεζόν δεν είναι στις βασικές επιλογές του Γκασπερίνι για την επίθεση της Αταλάντα, ωστόσο έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια όπου έχει σκοράρει 6 φορές κι έχει μοιράσει 1 ασίστ.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ,στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής η χειμερινή αγορά των μεταγραφών είναι ανοικτή μέχρι τις 23 Απριλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ