Ανατροπή στην ανατροπή και αποφασιστικό βήμα τίτλου για την Ίντερ (2-4)

Ανατροπή στην ανατροπή και αποφασιστικό βήμα τίτλου για την Ίντερ (2-4)

Η Ίντερ ανάγκασε την Ρόμα στην πρώτη της ήττα επί εποχής Ντε Ρόσι (4-2), με τους Νερατζούρι να βρίσκονται πλέον στο +7 από τη δεύτερη Γιουβέντους και να κάνουν αποφασιστικό βήμα τίτλου.

Η Ίντερ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Ρόμα (4-2), για την 24η αγωνιστική της Serie A κι έφυγε από το «Ολίμπικο» με τους τρεις βαθμούς της νίκης, κάνοντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού Σκουντέτο.

Oι νερατζούρι άνοιξαν το σκορ στο 17′ με την κοντινή κεφαλιά του Ατσέρμπι, με τους τζαλορόσι, όμως, να αντιδρούν και να κάνουν την ανατροπή πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 28ο λεπτό, ο Μαντσίνι με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ζόμερ και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 44′ ο Ελ Σαραουί, εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Πελεγκρίνι και με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-0: Θα ξεχαστεί γρήγορα…

Ωστόσο, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι απέδειξε γιατί είναι το πρώτο φαβορί για τον φετινό τίτλο κι έφερε το ματς τούμπα μέσα σε 7 λεπτά. Στο 49′ ο Τουράμ πλάσαρε ωραία κι έγραψε το 2-2, ενώ εφτά λεπτά αργότερα ο Ανχελίνιο έκανε την προβολή και άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-2. Η Ρόμα πίεσε στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης για να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο ο Ζόμερ αντέδρασε εξαιρετικά στις προσπάθειες των Ντιμπάλα κα Σπινατσόλα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μπαστόνι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα αφού μετά από ατομική προσπάθεια σκόραρε για το 4-2, υποχρεώνοντας τον Ντε Ρόσι στην πρώτη του ήττα ως προπονητής των Τζαλορόσι.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Κάρσντορπ, Χούισεν, Κριστάντε (61’ Μποβέ), Πελεγκρίνι (76’ Μπαλντάντσι), Ανχελίνιο (61’ Σπινατσόλα), Παρέδες, Ανχελίνιο, Ελ Σααραουί (76’ Ζαλέβσκι), Ντιμπάλα (87′ Αζμούν), Λουκάκου

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντιμάρκο (75’ Αουγούστο), Ατσέρμπι (63’ Ντε Φράι), Μπαζτόνι, Νταρμιάν (75’ Ντάμφρις), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Τουράμ (87′ Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες (75’ Αρναούτοβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ