O Όσιμεν καθυστέρησε να επιστρέψει στην Νάπολι επειδή έχασε την πτήση του!

O Όσιμεν καθυστέρησε να επιστρέψει στην Νάπολι επειδή έχασε την πτήση του!

Η άφιξη του Βίκτορ Όσιμεν στην Νάπολι θα καθυστερήσει για μία ημέρα αφού ο Νιγηριανός επιθετικός έχασε την πτήση του από το Λάγος για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο

Αναβολή μιας… ημέρας θα πάρει η επιστροφή του Βίκτορ Όσιμεν στην Νάπολι, αφού ο Νιγηριανός επιθετικός έχασε την πτήση του από την πατρίδα του για λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί.

Ο 25χρονος στράικερ συμμετείχε με τη Νιγηρία στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και έφτασε ως το τέλος του δρόμου, χάνοντας στον τελικό την κούπα από τη διοργανώτρια Ακτή Ελεφαντοστού, με αποτέλεσμα να λείψει για πάνω από έναν μήνα από τις υποχρεώσεις των Παρτενοπέι.

Διαβάστε επίσης: Δημοσίευμα «βόμβα» για Μίσιτς και Παναθηναϊκό (pic)

Ο Όσιμεν ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει χθες στον ιταλικό νότο, αλλά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε την πτήση από το Λάγος για την Ιταλία. Τελικά, μετά από επικοινωνία με το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση εξασφάλισε μία ημέρα έξτρα άδειας και ο Νιγηριανός φορ αναμένεται σήμερα στη Νάπολι.

Βέβαια, μένει να φανεί αν θα καταφέρει να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Τζένοα, αφού δεδομένα θα είναι επιβαρυμένος από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και το πολύωρο ταξίδι προς την Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ