Ατρόμητος: Με τέσσερις απουσίες η αποστολή για τις Σέρρες

Ατρόμητος: Με τέσσερις απουσίες η αποστολή για τις Σέρρες

Με τέσσερις απουσίες και μία επιστροφή θα ταξιδέψει ο Ατρόμητος στις Σέρρες για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

O Aτρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (24/2, 19:30) κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Σάσα Ίλιτς, ο οποίος θα επιστρέψει στον πάγκο των Περιστεριώτων μετά την τιμωρία που εξέτισε την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς με τον Άρη, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στις Σέρρες.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πόσο δυνατός είναι στην Ευρώπη – Θα πρέπει να παίξουμε καλά και στα δύο ματς με τη Μακάμπι» (vid)

Ο Σέρβος προπονητής, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Αγκιμπού Καμαρά, τους τραυματίες Γιουμπιτάνα και Ασεβέδο, αλλά και στον Έρλινγκραμ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Έντερ.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρομήτου: Tσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Πομόνης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Φριντζόνσον, Κούεν, Ρομπάιγ, Βρακάς, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ