Στην Λάτσιο μέχρι το 2027 ο Ιβάν Προβεντέλ

Στην Λάτσιο μέχρι το 2027 ο Ιβάν Προβεντέλ

Την εστία της Λάτσιο για τα επόμενα 3 χρόνια θα υπερασπίζεται ο Ιβάν Προβεντέλ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ρώμης

Η Λάτσιο ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασία της με τον Ιβάν Προβεντέλ, που έληγε τον Ιούνιο του 2026, για έναν ακόμη χρόνο, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League.

Διαβάστε επίσης: Ο Κάνααν και οι ξένοι που θα έχει ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν

Ο 29χρονος Ιταλός τερματοφύλακας ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και ο τεχνικός των Λατσιάλι, Μαουρίσιο Σάρι, εισηγήθηκε στη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η ομάδα της Ρώμης τού πρόσφερε νέο συμβόλαιο, αλλά με μείωση στις ετήσιες αποδοχές του κατά 30%, κάτι που αποδέχθηκε ο Προβεντέλ, δείχνοντας τη θέληση του να παραμείνει στη Λάτσιο. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο Ιταλός πορτίερε θα λαμβάνει 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ενώ στο νέο του συμβόλαιο προβλέπεται και οψιόν επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

Την φετινή σεζόν ο Προβεντέλ, είναι ο βασικός τερματοφύλακας για τους Λατσιάλι, έχοντας καταγράψει 34 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει και μία φορά στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους ομίλους του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ