Φιορεντίνα – Λάτσιο 2-1: Ανατροπή Ευρώπης από τους «βιόλα»

Φιορεντίνα – Λάτσιο 2-1: Ανατροπή Ευρώπης από τους «βιόλα»

Η Φιορεντίνα τούμπαρε (2-1) τη Λάτσιο σε ένα ματς που σπατάλησε πάρα πολλές ευκαιρίες, την προσπέρασε στη βαθμολογία και... βλέπει Ευρώπη.

Σπουδαία νίκη για τη Φιορεντίνα! Οι «βιόλα» έχασαν απίστευτες ευκαιρίες κόντρα στη Λάτσιο, έμειναν πίσω στο σκορ από το πουθενά, αλλά με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος επικράτησαν 2-1 των Ρωμαίων για την 26η αγωνιστική της Serie A και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Λουίς Αλμπέρτο στο 45′ απ’ την ασίστ του Γκεντουζί έβαλε μπροστά στο σκορ τους «λατσιάλι», που έψαχναν ένα δεύτερο σερί εκτός έδρας τρίποντο, μετά την προ τεσσάρων ημερών νίκη τους στο Τορίνο.

Διαβάστε επίσης: Όταν βάζεις αλλαγή τον Ποντένσε…

Η ομάδα της Φλωρεντίας, ωστόσο, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και «γύρισε» το παιχνίδι μέσα σε εννέα λεπτά με τα τέρματα των Καγιοντέ (61′) και Μποναβεντούρα (69′). Ενδιάμεσα, στο 68′ ο Νίκο Γκονζάλες είχε τη δική του μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, όμως το πέναλτι που εκτέλεσε αποκρούστηκε απ’ το δεξί δοκάρι του Προβεντέλ.

Η Φιορεντίνα βρήκε, ωστόσο, ένα λεπτό μετά το γκολ της νίκης, προσπέρασε τη Λάτσιο και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόστασή της απ’ την 6η Ρόμα. Στον πάγκο της Λάτσιο έμεινε για άλλο ένα παιχνίδι ο Χρήστος Μανδάς.

Φιορεντίνα: Τεράτσιανο, Μπιράγκι, Ρανιέρι, Μιλένκοβιτς, Καγιόντε, Μποναβεντούρα, Αρτούρ (90′ Λοπές), Σοτίλ (85’ Μαντραγκόρα), Γκονθάλεθ, Μπελτράν (81’ Μπαράκ), Μπελότι (90′ Ενζολά)

Λάτσιο: Προβεντέλ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς (46′ Χισάι), Καζάλε, Αλμπέρτο, Άντερσον (78’ Καστεγιάνος), Λατσάρι, Κατάλντι (62’ Βεσίνο), Γκεντουζί, Ιμόμπιλε (78’ Πέδρο), Ίζακσεν (46’ Τζακάνι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ