Ρόμα – Τορίνο 3-2: Σόου Ντιμπάλα και φουλ για τετράδα…

Ρόμα – Τορίνο 3-2: Σόου Ντιμπάλα και φουλ για τετράδα…

Με χατ-τρικ του Πάουλο Ντιμπάλα η Ρόμα επικράτησε 3-2 της Τορίνο και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς από την τετράδα.

Σπουδαία νίκη για τη Ρόμα που επικράτησε με 3-2 της Τορίνο για την 26η αγωνιστική της Serie A κι έμεινε ζωντανή στη μάχη της τετράδας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πάουλο Ντιμπάλα που πέτυχε χατ τρικ.

Στο 40ο λεπτό ο Σαζόνοβ έκανε πέναλτι στον Αζμούν και ο Ντιμπάλα εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Μπελανόβα έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Σαπάτα με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι ισοφάρισε σε 1-1.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει το βίντεο από τα επεισόδια Διαγόρας – Παναχαϊκή

Στο 58′ ήταν και πάλι η ώρα του Ντιμπάλα που με φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα έκανε το 2-1. Και μάλιστα στο 69ο λεπτό ο Ντιμπάλα άλλαξε με τον Λουκάκου και με διαγώνιο σουτ από αριστερά έγραψε το 3-1. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 89′ με αυτογκόλ του Χόισε.

Ρόμα: Σβίλαρ, Ανχελίνιο (64’ Σπινατσόλα), Εντικά, Κριστάντε Σμόλινγκ (78’ Χόισεν), Πελεγκρίνι (86’ Ρενάτο Σάντσες), Κρίστενσεν, Μαντσίνι, Παρέδες (64’ Μποβέ), Ντιμπάλα, Αζμούν (65’ Λουκάκου)

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ντζιντζι, Λοβάτο (14’ Σαζόνοβ), Μαζίνα (81’ Ίλιτς), Μπελανόβα, Ρίτσι, Γκινέιτις (81’ Ίλιτς), Λατσάρο (62’ Ροντρίγκες), Βλάσιτς, Σανάμπρια (81’ Οκερέκε), Σαπάτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ