Ίντερ: Ο Μαρτίνες έφτασε τα 100 γκολ στην Serie A κι έγραψε ιστορία (pic)

Ίντερ: Ο Μαρτίνες έφτασε τα 100 γκολ στην Serie A κι έγραψε ιστορία (pic)

O Λαουτάρο Μαρτίνες έφτασε τα 100 γκολ με την Ίντερ σε επίπεδο πρωταθλήματος κι έγραψε ιστορία - Τρίτη σερί χρονιά με 20+ γκολ για τον Αργεντινό

Η Ίντερ έκανε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού Σκουντέντο χθες βράδυ, καθώς οι νερατζούρι νίκησαν εκτός έδρας την Λέτσε με 4-0 και παρέμειναν στο +9 από την δεύτερη Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης: Να που τα παιχνίδια δεν τελειώνουν όταν θα το πει ο Παναθηναϊκός…

Αυτό το ματς, βέβαια, ήταν ιδιαίτερο για τον αρχηγό της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι, αφού ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραρε δύο φορές κι έφτασε τα 101 γκολ με την φανέλα της Ίντερ στο καμπιονάτο, όντας μόλις ο τρίτος μη Ιταλός ποδοσφαιριστής που το πετυχαίνει αυτό. Οι άλλοι δύο που κατάφεραν τη συγκεκριμένη επίδοση ήταν ο Στέφανο Νίερς και ο Μάουρο Ικάρντι.

«Σαν παιδί δεν θα το φανταζόμουν ποτέ», δήλωσε ο Αργεντίνος επιθετικός μετά την αναμέτρηση με τη Λέτσε.

Επίσης, ο «Τόρο» συνεχίζει τις εξαιρετικές επιδόσεις την φετινή σεζόν αφού σε 33 εμφανίσεις έχει απολογισμό 25 γκολ και 5 ασίστ, βάζοντας πλώρη για την πιο παραγωγική χρονιά στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο Μαρτίνες μπήκε σε ένα περιορισμένο γκρουπ παιχτών από το ιταλικό πρωτάθλημα, οι οποίοι έχουν πετύχει 20+ γκολ για τρεις συνεχόμενες σεζόν. Τα τελευταία 65 χρόνια στην Serie A μόνο οι Ντόντο Ντι Νατάλε, Κριστιάνο Ρονάλντο, Έντισον Καβάνι και Γκάμπριελ Μπατιστούντα, έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ