Λυκογιάννης: «Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω και του χρόνου στην Μπολόνια»

Λυκογιάννης: «Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω και του χρόνου στην Μπολόνια»

Την επιθυμία του να παραμείνει και του χρόνου στην Μπολόνια εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Η Μπολόνια συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της, επικρατώντας της Σαλερνιτάνα με 3-0, με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα πετυχαίνοντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του Τιάγκο Μότα.

Ο Έλληνας φουλ μπακ μίλησε μετά το ματς για το τέρμα που σημείωσε, για τις επιδόσεις του συλλόγου, αλλά και για το μέλλον του, επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να μείνει και του χρόνου στην Μπολόνια.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μπάμπης Λυκογιάννης:

«Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος με το γκολ μου. Ο ανταγωνισμός; Είναι πάντα καλός, όσοι δεν παίζουν πρέπει να είναι έτοιμοι, πάντα προπονούμαι στο μάξιμουμ και ευγνωμονώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα.

Θα ξεπεράσουμε τη Γιουβέντους στη βαθμολογία; Δεν λέμε τέτοια πράγματα, κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όποιος παίζει λιγότερο είναι προφανώς λιγότερο ευχαριστημένος, αλλά είμαστε μια καλή ομάδα και ως εκ τούτου όλοι δουλεύουν για να δώσουμε το μέγιστο.

Εάν θα ήθελα να παίξω στη Μπολόνια του χρόνου; Πάρα πολύ. Λήγει το συμβόλαιό μου και ο μάνατζερ μου το σκέφτεται αυτό. Στο μεταξύ, εγώ σκέφτομαι να παίζω…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ