«Πονοκέφαλος» για Τιάγκο Μότα: Εκτός για εβδομάδες ο πρώτος σκόρερ της Μπολόνια

«Πονοκέφαλος» για Τιάγκο Μότα: Εκτός για εβδομάδες ο πρώτος σκόρερ της Μπολόνια

Ο Γιόσουα Ζίρκζι τραυματίστηκε στο ματς με την Ίντερ και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της Μπολόνια για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

Η ξέφρενη πορεία της Μπολονία ανακόπηκε το βράδυ του Σαββάτου, καθώς η ομάδα του Τιάγκο Μότα γνώρισε εντός έδρας (1-0) από την πρωτοπόρο Ίντερ, με τους ροσομπλού ωστόσο να παραμένουν στην πρώτη τετράδα της βαθμλογίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός που θα πάει για γκαρντ το καλοκαίρι και οι Λάρκιν, Τζέιμς και Έβανς που μένουν ελεύθεροι

Όμως, η Μπολόνια δεν ανησυχεί τόσο για την ήττα, όσο για τον τραυματισμό του Γιόσουα Ζίρκζι, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 11 γκολ σε 30 παιχνίδια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ολλανδός επιθετικός τραυματίστηκε στο περασμένο ματς με την Ίντερ και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, με το διάστημα της απουσίας του ενδεχομένως να… μεγαλώσει και να φτάσει μέχρι και τις τέσσερις.

Το θετικό για την ομάδα του Τίαγκο Μότα, είναι πως υπάρχει η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του Ζίρκζι στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή των πρωταθλημάτων στη δράση.

Ο 22χρονος επιθετικός αποτελεί βαρόμετρο για τους ροσομπλού την φετινή σεζόν, και με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ