Ο 20χρονος Κόπολα κράτησε τη Βερόνα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (1-0)

Ο 20χρονος Κόπολα κράτησε τη Βερόνα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (1-0)

Το γκολ του Ντιέγκο Κόπολα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης της Βερόνα με την Ουντινέζε χάρισε τεράστια νίκη στους γηπεδούχους με 1-0 και τους κρατά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Αν η Βερόνα παραμείνει στη Serie A αυτό θα το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον 20χρονο αμυντικό της, Ντιέγκο Κόπολα. Το γκολ του νεαρού παίκτη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με την Ουντινέζε χάρισε την τεράστια νίκη στους γηπεδούχους με 1-0 και ταυτόχρονα τους έδωσε την ευκαιρία ν΄ απομακρυνθούν με +3 βαθμούς από την αποψινή τους αντίπαλο και +4 από την 18η Φροζινόνε, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με ματς λιγότερο (αντιμετωπίζει την Κυριακή 21/04 εκτός έδρας την Τορίνο).

Οι δύο ομάδες έπαιξαν για το τρίποντο στο Μαρκ’ Αντόνιο Μπεντεγκόντι, για τον ίδιο ακριβώς λόγο (άλμα παραμονής), με την Βερόνα να πανηγυρίζει στο φινάλε και την Ουντινέζε να φεύγει προβληματισμένη και να αγωνιά για το μέλλον της στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης: Η επιμονή, η στήριξη και η δικαίωση

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, έχους ματς λιγότερο και συγκεκριμένα αυτό της περασμένης αγωνιστικής με την Ρόμα, το οποίο διακόπηκε στο 71ο λεπτό, λόγω της κατάρρευσης του Εντικά, ενώ το σκορ ήταν στο 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ