Έμπολι – Νάπολι 1-0: Δεν μπορούν τα παλικάρια…

Έμπολι – Νάπολι 1-0: Δεν μπορούν τα παλικάρια…

Η Έμπολι πήρε σπουδαία νίκη παραμονής με 1-0 επί της Νάπολι η οποία έχασε και άλλο έδαφος στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη.

Άλμα σωτηρίας για την Έμπολι κόντρα στην τραγική Νάπολι! Για την 33η αγωνιστική της Serie A η ομάδα του Νίκολα επικράτησε με 1-0 των «παρτενοπέι» και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν με μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία ματς και έχασαν ακόμη περισσότερο έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στην πρώτη φάση του ματς και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό όταν ο Γκιασί σέντραρε από δεξιά και ο Τσέρι με κεφαλιά έκανε το 1-0. Το παιχνίδι ήταν κακό και με ελάχιστες ευκαίρίες, με τη Νάπολι να μην απειλεί ιδιαίτερα και να αφήνει ακόμη τρεις βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Η επιμονή, η στήριξη και η δικαίωση

‘Εμπολι: Καπρίλε, Λουπέρτο, Βαλούκιεβιτς, Μπερεζίνσκι, Γκιασί, Πετσέλα (82’ Κακάτσε), Γκράσι (82’ Μπαζτόνι), Μαλέχ, Καμπιάγκι (70’ Καντσελιέρι), Φατσίνι (70’ Ζουρκόβσκι), Τσέρι (20’ Νιάνγκ)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Έστιγκορντ, Νατάν (46’ Ματσόκι), Ζεσούς, Ζιελίνσκι, Λομπότκα, Ανγκισά (89′ Σιμεόνε), Πολιτάνο (72’ Ενγκόνγκε), Κβαρατσχέλια (72’ Ραζπαντόρι), Οσιμέν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ