Ίντερ: Παρέλαση στο Μιλάνο για την κατάκτηση του Scudetto (vids)

Ίντερ: Παρέλαση στο Μιλάνο για την κατάκτηση του Scudetto (vids)

Το πούλμαν της Ίντερ παρέλασε στους δρόμους του Μιλάνου μετά τη νίκη επί της Τορίνο (2-0), έτσι ώστε οι παίκτες και το τεχνικό τιμ να αποθεωθούν από τους οπαδούς της ομάδας για την κατάκτηση του Scudetto.

Η Ίντερ κατέκτησε και μαθηματικά το εικοστό Scudetto της ιστορίας της την προηγούμενη εβδομάδα στην νίκη επί της Μίλαν (2-1), ωστόσο οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί με τους οπαδούς τους στην σημερινή αναμέτρηση με την Τορίνο (2-0) στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Μετά το ματς με την «γκρανάτα», οι παίκτες των «νερατζούρι» ανέβηκαν στο πούλμαν, το οποίο άρχισε την παρέλασή του στους δρόμους του Μιλάνου, προκειμένου οι οπαδοί της Ίντερ να γιορτάσουν την κατάκτηση του φετινού τίτλου, με τους φίλους των Μιλανέζων να αποθεώνουν την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Διαβάστε επίσης: Έμερι: «Θα είναι πολύ δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό» – Τι συμβαίνει με τους τραυματίες

Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές, με το πούλμαν να περνά μέσα από λαοθάλασσα φίλων της Ίντερ που συγκεντρώθηκε έξω από το «Μεάτσα» μετά το ματς, βάφοντας «νερατζούρο» το Μιλάνο και γιορτάζοντας μία πολύ μεγάλη επιτυχία.

Δείτε βίντεο από την παρέλαση την Ίντερ στο Μιλάνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ