Νίκησε η Αταλάντα και έστειλε στο Europa League τη Ρόμα (3-0) – Οριστικά εκτός Ευρώπης η Νάπολι (0-0)

Νίκησε η Αταλάντα και έστειλε στο Europa League τη Ρόμα (3-0) – Οριστικά εκτός Ευρώπης η Νάπολι (0-0)

Η Αταλάντα επικράτησε εύκολα με 3-0 της Τορίνο και έστειλε οριστικά στο Europa League τη Ρόμα ενώ η Νάπολι έμεινε στο 0-0 με τη Λέτσε και έχασε το τρένο της Ευρώπης.

Με την «αύρα» της κατάκτησης του Europa League και την ψυχολογία της στα ύψη, η Αταλάντα μετέτρεψε σε… πάρτι το παιχνίδι με την Τορίνο για την 38η αγωνιστική της Serie A καθώς επικράτησε με 3-0. Με αυτό το αποτέλεσμα η Ρόμα θα παίξει οριστικά στο Europa και όχι στο Champions League τη νέα σεζόν ενώ οι φιλοξενούμενοι περιμένουν πλέον από τη Φιορεντίνα να νικήσει τον Ολυμπιακό για να παίξουν του χρόνου στο Conference.

Στο κατάμεστο Gewiss Stadium του Μπέργκαμο, ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι για την κατάκτηση του Europa League κι εκείνη τους το ανταπέδωσε με μια άνετη νίκη με 3-0. Τα γκολ των Σκαμάκα και Λούκμαν (πρωταγωνιστής στον προ ημερών τελικό, με το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στη Λεβερκούζεν) απλοποίησαν τα πράγματα για την Αταλάντα, ενώ στο 70′ ο Πάσαλιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τη ίδια ώρα η Νάπολι έμεινε στο 0-0 με τη Λέτσε στο «Diego Maradona» και έμεινε εκτός Ευρώπης. Έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ