Θέλει Ντι Μαρία στη Νάπολι ο Αντσελότι

Θέλει Ντι Μαρία στη Νάπολι ο Αντσελότι

Η Νάπολι φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Άνχελ ντι Μαρία από την Παρί Σεν-Ζερμέν, κατόπιν επιθυμίας του Κάρλο Αντσελότι.

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προτίθεται να προχωρήσει η Νάπολι, η οποία θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Άνχελ ντι Μαρία από την Παρί Σεν-Ζερμέν, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Οι «παρτονοπέι» χρησιμοποιήσουν την εξαιρετική σχέση που διατηρεί ο νέος τεχνικός τους, Κάρλο Αντσελότι, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, προκειμένου να τον πείσουν να μετακινηθεί στην ομάδα τους και να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή τους, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ζορζίνιο για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό που έχει κατά νου ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, είναι η μετατόπιση του Μάρεκ Χάμσικ στη θέση του αμυντικού μέσου και η είσοδος του Ντι Μαρία στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, στο πλάι του Βραζιλιάνου, Άλαν. Το συμβόλαιο που φέρεται να έχει προσφέρει ήδη η Νάπολι στον 30χρονο Ντι Μαρία ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ ετησίως, με ισχύ έως το 2021. Η σύμβαση που έχει συνάψει ο Αργεντινός με την Παρί του αποφέρει τα διπλάσια, ωστόσο αυτή λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Ο Αντσελότι έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τον Ντι Μαρία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, επί της «θητείας» του Ιταλού τεχνικού στους «μερένγκες» και συγκεκριμένα τη σεζόν 2013-2014, ο Αργεντινός είχε διανύσει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, όταν ο 58χρονος τεχνικός τον είχε μονιμοποιήσει σε ρόλο αριστερού εσωτερικού μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ