Κουαδράδο : Παραχώρησε το «7» στον Κριστιάνο

Κουαδράδο : Παραχώρησε το «7» στον Κριστιάνο

Ο Χουάν Κουαδράδο δεν θα φοράει το «Νο7» τη νέα χρονιά στη Γιουβέντους, καθώς το παραχώρησε στον νέο του συμπαίκτη στους μπιανκονέρι, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Γιουβέντους έχει ολοκληρωθεί με τη βέκια σινιόρα να αποκτάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με ετήσιες απολαβές 30 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια.

Ο Πορτογάλος σταρ αναμφίβολα θα έχει ότι ζητήσει στους μπιανκονέρι και ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται πράξη τα πρώτα «θέλω» του. Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο σε όποια ομάδα έπαιζε φορούσε τον αριθμό «7» κι αυτό πρόκειται να συμβεί και στη Γιουβέντους.

Παρά το γεγονός πως ο αριθμός αυτός ανήκει σε άλλον ο Ρονάλντο θα είναι ο παίκτης που θα έχει στην πλάτη το «7», διότι είναι ο αγαπημένος του αριθμός. Ο προκάτοχός της φανέλας, Χουάν Κουαδράδο, δεν θα μπορούσε παρά να κάνει στην… άκρη, παραδίδοντας με κάθε επισημότητα τον συγκεκριμένο αριθμό στον CR7.

«Η χαρά να λαμβάνεις, η ευχαρίστηση να προσφέρεις, να είσαι ευλογημένος Κριστιάνο σε αυτή τη νέα σου περιπέτεια», έγραψε χαρακτηριστικάο 30χρονος Κολομβιανός άσος.

Δείτε το ποστάρισμα του Κουαδράδο στο Twitter:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ