Επίσημο : Ο Ιγκουαΐν στη Μίλαν

Επίσημο : Ο Ιγκουαΐν στη Μίλαν

Ανακοινώθηκε από τη Μίλαν η απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και του Ματία Καλντάρα από τη Γιουβέντους και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στους «ροσονέρι»

Το ντιλ του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε και επίσημα! Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και του Ματία Καλντάρα από τη Γιουβέντους. Από τη νέα σεζόν οι δύο ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται στους «ροσονέρι».

Έτσι η Μίλαν ενισχύεται στο κέντρο της άμυνας με τον 24χρονο Ιταλό στόπερ, αλλά κυρίως στην επίθεση με τον Αργεντίνο επιθετικό να είναι το κομμάτι του παζλ που έλλειπε από το ρόστερ των Μιλανέζων. Το βάρος μέχρι τώρα είχαν επωμιστεί οι Κουτρόνε,Κάλινιτς και Αντρέ Σίλβα αλλά από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης,Νάπολι και Γιουβέντους. Μ’ αυτό τον τρόπο απελευθερώνονται και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και πλέον μπορούν να βελτιώνονται χωρίς όμως να παίρνουν στην πλάτη τους βάρη που δεν μπορούν. Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήρθε για να γίνει το σημείο αναφοράς της ομάδας!

Με τη Γιουβέντους ο «Πιπίτα» αγωνίστηκε σε 105 παιχνίδια της Σέριε Α και σκόραρε 55 φορές. Ο Αργεντίνος αρχικά αποκτήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο με κόστος 18 εκατ ευρώ, αλλά υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, έναντι 36 εκατ. ευρώ.

Το έτερο απόκτημα των «ροσονέρι», ο Ματία Καλντάρα, δεν κατάφερε να πείσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ιταλίας, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν «κάνει» για ομάδες υψηλού επιπέδου. Μόλις στα 24 του ο Ιταλός διεθνής αμυντικός δείχνει ότι έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί και με τον Μπονούτσι να αποχωρεί για τη Γιουβέντους, υπάρχει «χώρος» γι αυτόν στη βασική 11αδα των «ροσονέρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ