Μίλαν : Κοντά σε Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Μίλαν : Κοντά σε Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Η Μίλαν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Λάτσιο για την απόκτηση του Σέρβου μέσου ως δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, σε ένα ντιλ 120 εκατ. ευρώ

Η φημολογία για αποχώρηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από τη Λάτσιο έχει ενταθεί τις τελευταίες μέρες και τα ρεπορτάζ από Ιταλία και Αγγλία αναφέρουν ότι η Μίλαν βρίσκεται πιο κοντά σε συμφωνία με τη Λάτσιο, σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Σύμφωνα με την Ιταλική «La Stampa» οι «ροσονέρι» φέρονται να έχουν προτείνει στους «Λατσιάλι» 40 εκατ. για ετήσιο δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς 80 εκατ. το επόμενο καλοκαίρι. Η συγκεκριμένη πρόταση είναι και η καλύτερη που έχει στα χέρια της η ομάδα της Ρώμης μέχρι στιγμής.

Για τον Σέρβο διεθνή ενδιαφέρονται επίσης η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει στα υπόψιν σε περίπτωση φυγής του Λούκα Μόντριτς.

Κυριότερη αντίπαλος της Μίλαν αυτή τη στιγμή είναι η Γιουνάιτεντ, με τον προπονητή της Ζοσέ Μουρίνιο να ζητά επιτακτικά από τη διοίκηση τουλάχιστον δύο πρωτοκλασάτες μεταγραφές, μία για το κέντρο της άμυνας και μία για τη θέση του κεντρικού μέσου. Ο Πορτογάλος είναι αρκετά προβληματισμένος μέχρι τώρα καθώς την ώρα που οι ανταγωνιστές των «κόκκινων διαβόλων» ενισχύονται με ακριβές μεταγραφές, η ομάδα του έχει αποκτήσει μονάχα τον Βραζιλιάνο Φρεντ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους ψάχνεται για άλλη μία ηχηρή μεταγραφή προσπαθώντας να φέρουν πίσω στην ομάδα τον Πολ Πογμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την ίδια στιγμή όμως έχουν στραμμένα και τα μάτια τους στις υπόλοιπες κινήσεις της αγοράς, καθώς η αν αποκτηθεί ο Σέρβος μέσος της Λάτσιο, από τη Μίλαν τότε οι ««μπιανκονέρι» θα δουν να ενισχύεται άλλος ένας διεκδικητής της Σέριε Α. Έτσι το μπάσιμο για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς μπορεί να αποφέρει διπλό καλό, καθώς αποκτώντας τον προσθέτουν έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή στο ήδη πολύ καλό ρόστερ της αλλά και τον στερούν από την δυναμωμένη Μίλαν.

Τέλος η Τσέλσι δεν «καίγεται» για την απόκτηση του, αλλά ο Μαουρίτσιο Σάρι σίγουρα θα προσπαθούσε να τον φέρει στο Λονδίνο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ενδιαφέρεται και επίσης Αγγλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ