Μπάκα: «Έπαιξα στη χειρότερη Μίλαν όλων των εποχών»

Μπάκα: «Έπαιξα στη χειρότερη Μίλαν όλων των εποχών»

Μόνο καλές αναμνήσεις δεν έχει από το πέρασμά του από τη Μίλαν ο Κάρλος Μπάκα, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Την βοήθησε σημαντικά την Μίλαν όσο ήταν εκεί. Και ας μην έμεινε πολύ. Ο Κάρλος Μπάκα πολλές φορές έβγαλε τους «ροσονέρι» από τη δύσκολη θέση, χάρη σε κάποιο γκολ του. Όμως εκείνοι δεν του φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Τουλάχιστον έτσι το είδε αυτός.

Ο Κολομβιανός στράικερ με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του χαρακτήρισε τη Μίλαν εκείνης της εποχής ως τη «χειρότερη που έχει υπάρξει ποτέ» και τα έβαλε με όλους!

«Τα χρόνια που πέρασα στην Μίλαν ήταν ικανοποιητικά για εμένα. Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους. Πέτυχα τους στόχους που έθεσα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, φυσικά. Όμως για να είχε γίνει κάτι τέτοιο έπρεπε οι διοικούντες την ομάδα να είχα βοηθήσει περισσότερο. Ωστόσο, έπαιζα στη χειρότερη Μίλαν όλων των εποχών.

Ήταν μία εποχή, όπου μετά από 30 χρόνια ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήθελε να φύγει από την ομάδα. Τότε ήρθε ο Μοντέλα με νέες ιδέες και οι νέοι ιδιοκτήτες. Παρόλα αυτά έφυγα με ψηλά το κεφάλι από εκεί πέρα. Η Μίλαν ήταν στην Ευρώπη και τη βοήθησα πολύ. Χάρηκα που την έστειλα στην Ευρώπη, όταν έφυγα από τη Σεβίλλη», τα λόγια του Μπάκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ