Επίσημο : Παίκτης της Νάπολι ο Οσπίνα

Επίσημο : Παίκτης της Νάπολι ο Οσπίνα

Η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Οσπίνα από την Άρσεναλ, έτσι ο Ορέστης Καρνέζης απέκτησε ακόμη έναν ανταγωνιστή για τη θέση του στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Οσπίνα από την Άρσεναλ, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Η απόφαση των Παρτονοπέι να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιπλέον τερματοφύλακα είχε γίνει γνωστή τις τελευταίες εβδομάδες, λαμβάνοντας υπόψη πρωτίστως τον τραυματισμό του Άλεξ Μέρετ που θα τον κρατήσει εκτός στις πρώτες αγωνιστικές της Serie A, αλλά και το μέτριο ξεκίνημα του Ορέστη Καρνέζη. Η ιταλική ομάδα αποπειράθηκε να πάρει τους Γκιγέρμο Οτσόα (Σταντάρ Λιέγης) και Σιμόν Μινιολέ (Λίβερπουλ), ωστόσο κατέληξε στην περίπτωση του Κολομβιανού τερματοφύλακα.

Όπως τονίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, αν και κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση, στη συμφωνία για τον 29χρονο έχει τοποθετηθεί επιλογή εξαγοράς για τον επόμενο Ιούνιο. Ο Οσπίνα κατέγραψε 70 εμφανίσεις με τη φανέλα των Λονδρέζων, στις οποίες δέχθηκε 76 γκολ, ενώ είχε αποκτηθεί από τη Νις το 2014, έναντι μόλις 4.000.000 ευρώ. Η πρόθεση του Κολομβιανού να αποχωρήσει είχε γίνει γνωστή από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου και εντάθηκε μετά τη μεταγραφή του Μπερντ Λένο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στους Κανονιέρηδες.

Επομένως, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο αντίξοη για τον Έλληνα γκολκίπερ στο Σαν Πάολο, με τον Κάρλο Αντσελότι να δείχνει ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη τους στις δυνατότητες του 33χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ