Ρόμα : Θέλει Παστόρε τον Ιανουάριο

Ρόμα : Θέλει Παστόρε τον Ιανουάριο

Ο Χαβιέ Παστόρε δεν βρίσκει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει στην Παρί Σεν Ζερμέν και σκοπεύει να φύγει, με τη Ρόμα να είναι έτοιμη να τον αποκτήσει

Ο Χαβιέ Παστόρε θέλει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας με την εθνική Αργεντινής, ωστόσο δύσκολα θα κληθεί στην αποστολή της χώρας του εάν συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, παραγκωνίζεται από τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος έχει πληθώρα επιλογών από τη μέση και μπροστά. Ο χρόνος συμμετοχής του είναι πολύ περιορισμένος και ο ίδιος ψάχνει λύσεις για την καριέρα του.

Είναι πολύ πιθανό ότι τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει από την Παρί, με την Ρόμα να είναι πολύ θετική στο ενδεχόμενο απόκτησής του. Ο ίδιος αγωνίστηκε κόντρα στη Νάντ για τη Ligue 1 και έριξε το «καρφί» του μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ωραίο το συναίσθημα να παίζεις. Μακάρι να συνεχίσω έτσι, να πάρω και άλλο χρόνο. Είναι λογικό σε μια σεζόν πριν από το Μουντιάλ ένας παίκτης να θέλει να παίζει ώστε να τον δει ο ομοσπονδιακός προπονητής. Θα δούμε τι θα γίνει τον Ιανουάριο. Μου αρέσει πολύ η Ιταλία και το πρωτάθλημά της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ