Ουντινέζε – Νάπολι 0-3

Ουντινέζε – Νάπολι 0-3

Η Νάπολι πέρασε με από την έδρα της Ουντινέζε (3-0) με βασικό τον εξαιρετικό Καρνέζη και εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της Γιουβέντους, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στο -4, για τη 9η αγωνιστική της Serie A.

Η Ουντινέζε υποδέχτηκε τη Νάπολι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A. Οι παρτενοπέι που προέρχονταν από ήττα στο ντέρμπι με την Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική, γνώριζαν για την γκέλα των μπιανκονέρι εντός έδρας με τη Τζένοα, με την νίκη να παίρνει την μορφή… ιερής υποχρέωσης.

Νίκη που τελικά ήρθε, με τον βασικό Ορέστη Καρνέζη να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του σε δύο περιπτώσεις, σταματώντας με εξαιρετικό τρόπο τους Λασάνια (23’), Πουσέτο (45+5’) και Σαμίρ (88’). Έχοντας πίσω την ασφάλεια, τη δουλειά τελείωσαν οι επιθετική. Ο Ρουίς με προσωπική ενέργεια και γκολάρα άνοιξε το σκορ μόλις στο 14’.

Από εκεί και πέρα ο Ζιελίνσκι που ήταν ιδιαίτερα κινητικός είδε τον Σκουφέ να τον σταματά δύο φορές με πολύ καλές επεμβάσεις (32’, 75’), με τον Ιταλό τερματοφύλακα όμως να μην έχει απάντηση στην εκτέλεση πέναλτι του Μέρτενς στο 82’, μετά από ανόητο χέρι του Οπόκου.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μάρκο Ρογκ πετυχαίνοντας άλλο ένα πολύ ωραίο γκολ στη σημερινή αναμέτρηση κάνοντας το τελικό 3-0 στο 85’. Με τη νίκη αυτή η Νάπολι παραμένει δεύτερη με 21 βαθμούς, τέσσερις μόλις πίσω από τη Γιουβέντους που μετά την ισοπαλία εντός έδρας με την Τζένοα, έχει 25.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ